Cea mai scumpa cafea - Oslo

Cea mai scumpa cafea - OsloO cafea in lantul de restaurante Starbucks costa in Oslo 9,83 dolari. Spre comparatie, veti servi aceeasi cafea in New Delhi pentru 2,5 dolari.

iPhone, adidasi si blugi - Rusia

iPhone, adidasi si blugi - RusiaUn telefon iPhone 5 poate fi achizitionat in Rusia pentru 3.755 dolari. Acelasi telefon costa in SUA 649 de dolari.

Tot aici gasiti si cei mai scumpi blugi din lume. In Rusia o pereche de blugi Levi's costa 135 de dolari, in timp ce in Boston pot fi cumparati cu 47 de dolari.

De asemenea, tenisii Adidas pot costa in Rusia 170 de dolari, in timp ce in Chian pretul lor ajunge la 50 de dolari.

Cel mai scump burger McDonald's - Venezuela

Cel mai scump burger McDonald's - VenezuelaUn burger Big Mac ajunge sa coste 9,08 dolari in Venezuela. In Hong Kong poti savura acelasi produs la 2,19 dolari.

Cele mai scumpe filme - Tokyo

Cele mai scumpe filme - TokyoPentru a merge la un film in Tokyo trebuie sa platiti 18,15 dolari pentru un bilet. In Johannesburg un bilet la cinematograf costa 4,86 dolari.

Cea mai scumpa benzina - Hong Kong

Cea mai scumpa benzina - Hong KongUn galon (= 3,34 l) de benzina costa 8,59 dolari in Hong Kong, fata de 3,75 dolari in SUA.

Cele mai scumpe flori si tigari - Australia

Cele mai scumpe flori si tigari - AustraliaCostul unui buchet de trandafiri, impreuna cu livrarea sa la domiciliu, poate ajunge in Australia la 139 de dolari. Acelasi buchet poate fi cumparat in Germania cu 59 de dolari.

De asemenea, in Melbourne gasiti cel mai scump pachet de Marlboro din lume - 17,21 dolari, fata de 1,10 dolari in Manila.

Cele mai scumpe masini - Singapore

Cele mai scumpe masini - SingaporeUn Volkswagen Golf nou poate fi cumparat pentru 110.381 dolari in Singapore. Pretul automobilului este de 23.720 dolari in San Francisco.

Cea mai scumpa paine - Caracas

Cea mai scumpa paine - CaracasO paine costa in Caracas 9,4 dolari. In Mumbai aceeasi paine costa 86 de centi.

Cele mai scumpe asigurari de sanatate - SUA

Cele mai scumpe asigurari de sanatate - SUAIn SUA poti ajunge sa platesti pentru un pachet normal de asigurari de sanatate 5.615 dolari pe an. In Singapore costul anual este de doar 92 de dolari.

Cele mai scumpe servicii de inchirieri auto - Franta

Cele mai scumpe servicii de inchirieri auto - FrantaPentru a inchiria un sedan in Franta poti plati 188 de dolari. In China costul de inchiriere este de doar 36,4 dolari.