Reviste Playboy vintage

Reviste Playboy vintage

O revista cu Marilyn Monroe pe coperta, datand din decembrie 1953, a fost vanduta pe eBay pentru suma de 39.000 de dolari. In general insa, revistele de acest gen din perioada 1954 se tranzactioneaza in prezent pentru cateva mii de dolari.

Sursa foto: Playboy, Shutterstock.com

Producatori de prezervative

Producatori de prezervative

Odata cu oportunitatile oferite de pietele in curs de dezvoltare, vanzarile globale de prezervative sunt asteptate sa creasca cu 46% in urmatorii sase ani, pana la 6,5 miliarde de dolari, potrivit firmei de cercetare Global Industry Analysts. Cel mai mare producator de prezervative din lume este Karex, din Malaezia, care a atras recent atentia cu prezervativele tematice din timpul Cupei Mondiale.

Sursa foto: Prezervative, Shutterstock.com

Cluburi de noapte

Cluburi de noapte

Industria divertismentului pentru adulti a incercat sa se pozitioneze in ultimul timp ca o piata adresata publicului larg. Unul dintre cele mai populare cluburi de noapte, Rick's, cu 43 de locatii in SUA, este deschis din 1995, iar in primul semestru din acest an vanzarile vor ajunge la aproape 30 mil. dolari, in crestere cu 5,1%.

Sursa foto: Rick's Facebook

Companii farma

Companii farma

Pastilele pentru disfunctii ale aparatului sexual au adus miliarde companiilor farma. Doar Viagra a generat anul trecut vanzari de 1,88 mld. dolari pentru Pfizer.

Sursa foto: Medicamente, Shutterstock

"Lady Chatterleys Lover" (prima editie)

Romanul lui D.H Lawrence "Lady Chatterley's Lover" nu a putut fi publicat deoarece folosea un limbaj "deocheat" pentru inceputul anilor 1900. Cu toate acestea, autorul a printat opera in doar 1.000 de copii, in anul 1928, fiecare purtand semnatura sa. Ca urmare, este un roman ravnit de colectionarii de carti, un exemplar putand fi tranzactionat la un pret care poate porni de la 7.000 de dolari si poate ajunge pana la 30.000 de dolari.

Sursa foto: Bonhams

Sursa foto: Industria erotica, Shutterstock.com