Bill Gates

Bill Gates a acceptat provocarea lui Mark Zuckerberg si si-a turnat si el, intr-un mod mult mai elaborat, o galeata de apa rece in cap. Bill Gates i-a provocat mai departe pe Elon Musk (Tesla), Ryan Seacrest (prezentator TV) si Chris Anderson (TED).

.

Jeff Bezos

Invitat de CEO-ul Microsoft sa ia parte la provocare, Jeff Bezos, seful Amazon a provocat la randul sau alte trei persoane. Clipul este ceva mai lung, dar finalul spectaculos.

Mark Zuckerberg

Provocat de guvernatorul New Jersey Chris Christie, Mark Zuckerberg a acceptat si el sa isi toarne o galeata in cap pentru a sprijini Asociatia pentru scleroza laterala amiotrofica. Zuckerberg i-a provocat la randul sau pe Bill Gates, Sheryl Sandberg (COO Facebook) si pe Reed Hastings, CEO al Netflix.

Tim Cook

CEO-ul Apple Tim Cook a acceptat zilele trecute provocarea galetii de apa, lansata de Phil Schiller, directorul de marketing al Apple. La randul sau Tim Cook i-a provocat pe Bob Iger, CEO Disney si membru in boardul Apple, pe muzicianul Michael Franti si pe Dr. Dre.

Satya Nadella

Satya Nadella, CEO al Microsoft a acceptat de asemenea provocarea galetii cu apa. El i-a provocat la randul lui si Jeff Bezos, CEO al Amazon si pe Larry Page, CEO al Google.

John Legere

CEO-ul T-Mobile, John Legere a acceptat provocarea lui Carl Quintanilla si la randul sau i-a provocat pe Lowell McAdam, CEO al Verizon, pe Randall Stephenson, CEO AT&T si pe Marcelo Caure, CEO Sprint.

Sursa foto: YouTube.

Larry Page si Sergey Brin

Invitati de Satya Nadella sa ia parte la provocare co-fondatorii Google au acceptat rapid.

Sursa foto: YouTube.

Dick Costolo

Dick Costolo, CEO al Twitter, a acceptat provocarea lansata de jurnalistul Carl Quintanilla si l-a randul sau l-a provocat pe Spencer Rascoff (Zillow).

Bob Iger

Bob Iger a acceptat provocarea lui Tim Cook si la randul sau a provocat alti trei colegi de munca.

Sursa foto: YouTube.

Rezultatele numeroaselor galeti de apa rece: donatii de aproape 10 mil. $ in mai putin de o luna

Rezultatele numeroaselor galeti de apa rece: donatii de aproape 10 mil. $ in mai putin de o luna

Popularitatea provocarii galetii de apa, la care au raspuns personalitati din domenii diverse, de la Justin Timberlake si manageri, la Ethel Kennedy a determinat o crestere uriasa a donatiilor catre asociatia care lupta pentru a gasi un leac pentru scleroza laterala amiotrofica. Astfel intre 29 iulie si 15 august donatiile au ajuns la 9,5 mil. de dolari, comparativ cu 1,6 mil. dolari in aceeasi perioada a anului trecut, potrivit unui comunicat al asociatiei. Celebritatile care au acceptat provocarea au facut si donatii.

Sursa foto: Shutterstock.