Biroul NNDKP din Timisoara

Biroul NNDKP din TimisoaraNNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), una dintre cele mai puternice trei case de avocatura, s-a extins pe piata din Timisoara in anul 2004, prin deschiderea unui birou local. Din 2009, sediul a fost mutat in proiectul City Business Centre, dezvoltat de Ovidiu Sandor si achizionat recent de sud-africanii de la NEPI.

In prezent, in biroul din Timisoara isi desfasoara activitatea zece persoane (avocati, consultanti fiscali, traducator), dar spatiul permite amenajarea a inca sase-sapte posturi de lucru (cinci pentru avocati/consultanti si unu-doua pentru secretare). Activitatea biroului de aici este coordonata de Adriana Ioana Gaspar, unul din partenerii seniori ai NNDKP.

White & Case are sediul in Piata Victoriei

White & Case are sediul in Piata VictorieiCasa de avocatura White & Case, care a intrat pe piata locala in anul 2008, ocupa o suprafata de peste 1.500 mp in cladirea Europe House, amplasata in Piata Victoriei. Cei 45 de avocati s-au mutat in primavara anului trecut in noul sediu, a carui amenajare a costat 400.000 euro.

White & Case s-a mutat in luna mai 2011 in cladirea de birouri Europe House, unde a inchiriat integral etajul sase, cu o suprafata de 1.550 mp. Investitia in relocarea companiei si amenajarea noului sediu s-a ridicat la aproximativ 400.000 euro. Anterior, casa de avocatura si-a desfasurat activitatea intr-o vila istorica din zona Gradina Icoanei.

Wolf Theiss a ramas in "cladirea Generali"

Wolf Theiss a ramas in "cladirea Generali"Cei 45 de angajati ai casei de avocatura Wolf Theiss Romania ocupa ultimele doua etaje ale cladirii Bucharest Corporate Center (BCC), cunoscuta si sub denumirea "cladirea Generali", amplasata in apropiere de Piata Victoriei. La inceputul anului trecut, avocatii si-au prelungit pentru inca cinci ani contractul de inchiriere.

Casa de avocatura a inchiriat etajele 13 si 14, cu o suprafata totala de 1.250 mp, ceea ce inseamna ca spatiul mediu per angajat se aproapie de 28 mp, de aproape trei ori mai mult fata de media intalnita in companiile cu sedii in centrul Bucurestiului.

Cum arata sediul avocatilor lui Nestor

Cum arata sediul avocatilor lui NestorCei 130 de avocati si consultanti din biroul de la Bucuresti al NNDKP (Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen), una dintre cele mai puternice trei firme de avocatura de pe piata locala, ocupa trei etaje in parcul de afaceri Bucharest Business Park.

Sediul firmei fondate in urma cu doua decenii de avocatii Ion si Manuela Nestor este unul dintre cele mai mari din industria avocaturii de business.

Un sediu care ignora ierarhia avocatilor

Un sediu care ignora ierarhia avocatilorCei 51 de angajati ai casei de avocatura PeliFilip ocupa etajul cinci al cladirii Floreasca Business Park, cunoscuta si sub numele de Floreasca 169A. De ce un birou cu pereti de sticla si nu unul intr-o cladire cu istorie, asa cum prefera multe companii de consultanta si case de avocatura?

“Am cautat si o cladire veche. Cu totii (n.red.: cei cinci parteneri ai casei de avocatura) suntem genul de oameni carora le place istoria si arhitectura frumoasa. Am cautat la acel moment, in 2008, insa nu am gasit o solutie pragmatica. De exemplu, o vila de 400 de metri patrati pare mare la prima vedere, insa in realitate jumatate din suprafata este compusa din holuri si alte spatii neutilizabile”, spune Carmen Peli, partener al casei de avocatura PeliFilip.

Bostina si Asociatii, un sediu cu istorie

Bostina si Asociatii, un sediu cu istorieCladirea in care isi are sediul casa de avocatura Bostina si Asociatii a fost finalizata in anul 1946, lucrarile de constructie fiind incepute inaintea celui de-al Doilea Razboi Mondial. Imobilul a fost achizitionat in vara anului 2007, pentru 3,5 milioane de euro, renovat si consolidat in perioada 2008-2010, valoarea investitiei totale ajungand la aproape sase milioane de euro.

In total, in sediul amplasat pe strada Jean Louis Calderon lucreaza 120 de angajati, dintre care 81 sunt avocati.

DLA Piper, sediu modern, intr-o cladire cu poveste de 90 de ani

DLA Piper, sediu modern, intr-o cladire cu poveste de 90 de aniCasa de avocatura DLA Piper are sediul in cladirea Metropolis Center, amplasata pe bulevardul Iancu de Hunedoara din centrul Capitalei, pe terenul unde in anul 1919 era construita prima tipografie din Bucuresti.

DLA Piper a intrat pe piata locala de avocatura in toamna anului 2008, iar la jumatatea anului 2009 compania si-a stabilit sediul central in cladirea Metropolis Center, dezvoltata de austriecii de la Soravia in zona Dorobanti. Casa de avocatura a inchiriat o suprafata de 897 mp de birouri la etajul unu al imobilului, avand optiunea de a mari suprafata cu inca 300 mp.

Unde s-a stabilit Bulboaca & Asociatii dupa incendiul din 2009

Unde s-a stabilit Bulboaca & Asociatii dupa incendiul din 2009Avocatii de la casa Bulboaca & Asociatii au inchiriat la inceputul anului 2010 aproape 750 mp in cladirea de birouri UTI, amplasata in apropiere de Piata Universitatii, la intersectia bulevardului Lascar Catargiu cu strada Batistei.

Birourile avocatilor se afla la etajul 9 al acestei cladiri, loc de unde angajatii pot vedea jumatate din Bucuresti doar uitandu-se pe fereastra. Acesta este sediul permanent al casei de avocatura, iar contractul a fost semnat, de principiu, pe o perioada de 5 ani, explica Adrian Bulboaca, managing partner al firmei Bulboaca & Asociatii.

In vara anului 2009, Bulboaca & Asociatii s-a mutat temporar in cladirea de birouri Regus City Centre, situata in zona Piata Rosetti, unde a inchiriat 500 mp, dupa incendiul care a cuprins vechiul sediu, din Millennium Business Center.