1 / 5

Parfumurile Beckham - 40.000 de unitati

Piata parfumurilor a coborat semnificativ in 2010, inregistrand scaderi de 30% in volum. "Trendul descendent va continua si in prima jumatate a anului curent, in vara urmand sa se atinga pragul cel mai de jos. Abia din a doua jumatate a lui 2011 se va inregistra o usoara crestere", estimeaza Narcisa Camarasoiu, marketing manager Coty Romania, unul dintre cei mai mari importatori de cosmetice si produse de toaleta de pe piata locala.

Din portofoliul Coty Romania, brandul care a avut cea mai mare crestere in 2010 este David si Victoria Beckham. Guess este brandul selectiv cel mai nou intrat in portofoliul companiei.

"Noutatea oferita consumatorilor in toamna anului trecut a fost parfumul duo David & Victoria Beckham Intimately Yours, care are un target tanar. Guess Seductive este un parfum creat special pentru femei de renumitul parfumier Veronique Nyberg", arata Camarasoiu.

Pretul unei ape de toaleta Beckham de 50ml este de aproximativ 127 lei - pret de raft recomandat, iar Guess (50ml) poate fi gasit pe raft la un pret de 245 lei.

Beckham Intimately Yours for Him este un parfum oriental citric aromat, iar Intimately Yours for Her este un parfum floral-oriental.

Parfumul Guess Seductive este floriental-lemnos; in notele de mijloc ale parfumului se remarca si pretioasa radacina de iris florentin, o aroma legendara cultivata in Florenta si folosita de parfumieri pentru a seduce simturile.

"Parfumurile Beckham au avut o evolutie spectaculoasa in 2010, intrucat s-au vandut peste 40.000 de unitati. Aceste parfumuri au avut o cota de piata de 8% din punct de vedere valoric pe segmentul masculin si de 6% - pe cel feminin", potrivit marketing managerului Coty.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri