Day olandez la Sala Dalles din Capitala

Day olandez la Sala Dalles din CapitalaPe 30 aprilie, cu cateva ore inainte de 1 mai, e sarbatoarea olandeza Queen’s Day, asa ca ShortsUP va aduce Amsterdamul la Bucuresti si va recrea atmosfera celebrei zile la Sala Dalles din Capitala.

Sambata de la 20:00, evenimentul ShortsUP Via Amsterdam va reuni unele dintre cele mai premiate scurtmetraje olandeze: Suiker (r. Jeroen Annokkeé), comedia care a primit anul acesta Premiul Publicului la Clermont-Ferrand, Father and Doughter (r. Michael Dudok de Wit), animatia castigatoare la Oscar, BAFTA si Clermont-Ferrand sau Raak (r. Hanro Smitsman), drama recompensata cu Ursul de Aur si cu trofeul European Film Awards.

ShortsUP Via Amsterdam este un proiect Oricum realizat cu sprijinul Embassy of the Kingdom of the Netherlands, Grolsch si Discovery Romania.

Biletele pot fi cumparate la intrare, sambata seara, incepand de la 19:30, costa 20 lei si ofera acces la filme si la afterparty. Pentru cei care vor sa achizitioneze bilete doar pentru petrecere, pretul acestora este de 15 lei.


Concert Enrico Macias

Concert Enrico MaciasEnrico Macias vine in Romania pentru primul lui concert la Sala Palatului, in data de 30 aprilie. Concertul va incepe la orele 20:00 si va fi unul special deoarece marcheaza debutul Festivalului Muzicii Franceze.

In martie, Macias a lansat un nou album numit Voyage d'une melodie! Acesta contine melodii in mai multe limbi, cu tonalitati orientale, fiind conceput ca o calatorie muzicala prin mai multe culturi. La concert, admiratorii vor putea asculta atat melodii de pe acest nou album cat si piese mai vechi, deja foarte cunoscute in lumea intreaga, precum La femme de mon amie, Le filles de mon pay, Le Mendiant de l'amour si Zingarella.

Daca iti place muzica lui Enrico Macias profita de ocazie si cumpara in perioada 25 - 30 aprilie, un bilet la concertul de pe 30 aprilie, la categoria 250 lei (intr-unul dintre sectoarele D, E, H sau I) si vei plati doar 150 lei.

Biletele se pot gasesc in toata reteaua Biletoo.ro, respectiv la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), la Sala Palatului, in Librariile Adevarul si Eminescu, in Magazinele Flanco, Muzica si Victoria – Midola Music, la statia de metrou Unirii 1, la Palatul Copiilor si online pe www.biletoo.ro.

Iures Dancing Festival, langa Oradea

Iures Dancing Festival, langa OradeaIures Dance Festival se va desfasura in perioada 29 aprilie - 1 mai la Baile 1 Mai de langa Oradea, statiune cunoscuta pentru apele termale si proprietatea curativa a acestora, potrivit Iures-fest.ro.

Evenimentul se va desfasura in perimetrul Venus Aqua Park, pe doua scene, intitulate sugestiv IDF ARENA (reprezentata de un cort cu o capaciatate de 3.000 de persoane si sonorizare de peste 25.000 de wati) si POOLS ARENA (13 piscine cu apa calda, la 34 de grade, dispuse circular in jurul zonei in care vor performa numerosi artisti la peste 10.000 wati), un teren pentru beach voley si o arena paintball.

Bilete in avans:

Day 1 (vineri) – 35 Ron
Day 2 (sambata) – 35 Ron
Pachet Day1 + Day2 – 60 Ron

Bilete la intrare – in ziua evenimentului:

Day 1 (vineri) – 40 Ron
Day 2 (sambata) –40 Ron
Pachet Day1 + Day2 – 60 Ron

Biletele pot fi achizitionate din reteaua de magazine Diverta si online de pe: www.myticket.ro, www.bilete.ro, www.blt.ro.

Sursa foto: www.iures-fest.ro


Unu Mai Rock Festival

Unu Mai Rock FestivalSub deviza "Unu Mai ROCK", in data de 1 mai, rockerii din Romania vor sarbatori ziua celor ce muncesc printr-un festival rock cu legendara trupa Blind Guardian ca headliner, alaturi de 2 trupe romanesti - Bolthard si White Walls, potrivit Calendar Evenimente. Evenimentul va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti.

Pret bilete:

95 lei - in perioada 1 aprilie - 30 aprilie 2011
110 lei - in ziua concertului (1 mai 2011). Se achizitioneaza numai de la intrare.
125 lei VIP

Serata muzicala la Opera Nationala din Cluj

Serata muzicala la Opera Nationala din ClujSambata, 30 aprilie, de la ora 18:30, va puteti bucura de o seara de muzica, la Opera Nationala din Cluj, anunta Clujlife.com.

Pagini celebre din creatia de opera si opereta

Participa: Veronica Tudosa Fizesan, Mihaela Maxim, Alexandra Hordoan, Viorel Saplacan, Gelu Moldovan, Fulop Martin, Petre Burca.

La pian: Adela Bihari

Sursa foto: Clujlife.com

Sarbatoarea Junilor din Brasov 2011

Sarbatoarea Junilor din Brasov 2011Sarbatoarea Junilor din Scheii Brasovului este o traditie desfasurata an de an in duminica dupa Sfintele Sarbatori ale Pastelui, duminica Tomii. Mai mult decat o manifestare folclorica, Sarbatoarea Junilor este un spectacol ce imbina elemente de mit, ceremonial si magie, potrivit IubescBrasovul.

Data: 1 mai, intre 11:00 si 18:00

Loc de desfasurare: Piata Prundului - Unirii

Pret: Participarea este libera

Sursa foto: IubescBrasovul

Mai Rock Festival, Sibiu

Mai Rock Festival, SibiuPrima editie a festivalului Mai Rock Festival va incepe la sfarsitul lunii aprilie la Bohemian Flow Art & Pub, Piata Mica Sibiu, conform Sibiul.ro.

Localul va deveni pentru 3 zile punctul 0 al muzicii rock. Trupe ca Direction Changed, 6:00AM, Ora de Foc, Dakonia, EvergreeD, Heavy Duty, Tagma si Aeon Sun vor da viata unui maraton de rock, progressive, folk, alternativ, thrash, death, core, sau atmospheric black metal.

Parteneri media: Rock FM, 24FUN, 25H, TV SIBIU

Parteneri locali: Xbase Music Shop, Experience Sound&Light

Pretul unui bilet este de 10 lei/zi sau 20 lei/weekend (3 zile).

Sursa foto: Sibiul.ro

Degustari de vinuri in Iasi

Degustari de vinuri in IasiDegustari de vinuri de Iasi, intre 29 aprilie si 1 mai.

Scop: Promovarea vinului de Iasi ca atractie turistica a zonei si evaluarea vinurilor produse in aceasta zona cu traditie viticola, arata Iasi.InOras.ro.

Vezi programul evenimentului aici.