1 / 6

Cioroianu, Sony Ericcson - Pasionat de rock, hard rock si heavy metal

Adrian Cioroianu, key account manager al filialei locale a Sony Ericsson, nu a ratat nici un concert Metallica care a avut loc in tara noastra: din 1999, 2008 si 2010.

Iar daca trupa sa favorita ar veni de trei ori pe an in tara, s-ar duce la fiecare concert fara sa stea pe ganduri.

Cu toate acestea, la categoria “cel mai bun concert" castigator iese cel al trupei Rammstein (din 2010), care s-a tinut in cadrul festivalului Sonisphere.

Prestatia celor de la Rammstein, nominalizata pentru intregul spectacol – muzica, lumini, culoare, flacari, show – concureaza foarte mult cu Sting Symphonicity – spectacol pe care Adrian Cioroianu l-a vazut la Florenta, la Teatrul Verdi.

“Mi-a ramas intiparit in minte datorita locului desfasurarii, Filarmonicii din Londra, care il acompania pe Sting si, nu in ultimul rand, datorita vocii acestuia”, explica reprezentantul Sony Ericsson.

Cel mai scump concert la care acesta a participat este al trupei U2, sustinut in Istanbul – un cost total de 450 euro, dintre care 100 euro a fost doar biletul la spectacol.

Pasionat de muzica rock, hard rock si heavy metal, Cioroianu asculta melodiile sale preferate la radio, MP3 player, telefon mobil si la televizor.

Managerul filialei locale a Sony Ericsson are si cele mai potrivite instrumente pentru a se bucura de cantecele sale favorite – un MP3 player de la Sony si un telefon mobil Sony Ericcson W995.

Top melodii preferate de Adrian Cioroianu:

  • The Unforgiven – Metallica
  • Paranoid – Black Sabbath
  • Keep the Faith – Bon Jovi (video)
  • One – U2
  • Bohemian Rhapsody – Queen



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri