Pentru amandoi: Vacanta la munte

Pentru amandoi: Vacanta la munteCuplurile care prefera sa evadeze din zgomotul cotidian, sa uite de grijile de zi cu zi sau cele care nu au apucat sa se bucure de zapada de la munte au la dispozitie oferte pentru toate buzunarele. Sunt inca disponibile vacante pe Valea Prahovei si preturile pornesc de la 300 lei pentru 3 nopti de cazare in perioada 10-13 februarie in statiunea Sinaia, potrivit agentiei Euro Team Travel.

Foto cover: machoarts.com

Pentru EA: Relaxare la Spa

Pentru EA: Relaxare la SpaO alta optiune, tot mai populara in randul doamnelor care doresc sa evadeze din rutina zilnica, ar fi un abonament de 10 sedinte la spa, masaj sau aromaterapie.

Preturile pentru astfel de abonamente pornesc de la 300 lei, iar internetul este plin de oferte. Conditia este ca locatia sa fie speciala.

Foto: garthwoodsidemansion.com

Pentru EL: Un parfum elegant

Pentru EL: Un parfum elegantCu ocazia Valentine’s Day, doamnele isi pot suprinde partenerii cu un parfum falegant.

Pot alege parfumul Terre D’Hermes, disponibil la un pret de 290 lei pe internet, un set de la Hugo Boss „Boss Bottled Night” ce cuprinde apa de toaleta (100ml) si un deostick la pretul de 240 lei sau Gucci Guilty Pour Homme cu un pret ce porneste de la 200 lei pentru un recipient de 50 ml.


Pentru amandoi: Un film si o cina romantica

Pentru amandoi: Un film si o cina romanticaAlegerile clasice raman cele mai indicate. In perioada zilei Indragostitilor vor rula o serie de filme care promit foarte mult anul acesta: Safe House (Casa conspirativa) - un film de actiune cu Denzel Washington si Ryan Reynolds, Journey 2: The mysterious island (Calatoria 2: Insula misterioasa) - un film de aventuri cu Josh Hutcherson si Dwayne Johnson sau filmul The Decendents (Descendentii) care il are in rolul principal pe George Clooney, un hawaian care descopera ca sotia, aflata pe moarte, il insela.

Pretul biletelor pentru doua persoane nu depasesc 50 de lei.

Dupa film, daca rezervarile sunt facute din timp, o cina romantica in doi este perfecta, fie intr-un mall, fie intr-o locatie deosebita.

Pretul poate ajunge pana la 150 lei, dar variaza in functie de ofertele fiecarui restaurant.

Totalul: circa 200 lei

Foto: mandalaclub.ro

Pentru EA: Bijuterii

Pentru EA: BijuteriiCum tehnologiile sunt preferate mai mult de barbati, pentru femei, o idee buna de cadou ar putea reprezenta-o bijuteriile.

Daca vor sa impresioneze, ideal ar fi ca domnii sa caute o bijuterie care sa reprezinte spiritul sarbatorii si oferte se gasesc din plin.

Ei pot opta fie pentru un pandantiv accesibil in forma de inima, fie pot alege o pereche de cercei de pe internet reprezentand doi trandafiri.

Pandantivul costa aproximativ 50 lei, iar perechea de cercei se ridica la 160 lei, potrivit magazinului online Silver Zone.

Exista insa si variante mai accesibile, totul depinde de ofertele pe care retailerii sau magazinele online le afiseaza.

Pentru EL: Bratara USB

Pentru EL: Bratara USBBarbatii sunt, de cele mai multe ori, innebuniti dupa tehnologie, iar cand aceasta se poate imbina cu vestimentatia, rezultatul este mult peste asteptari.Tot mai multi prefera sa se accesorizeze in fel si chip pentru a da o forma stilului de viata sau a celui vestimentar.

Bratara USB este un accesorie ideal pentru un barbat mereu in miscare: este usor de purtat, este comoda pentru ca e confectionata din piele si are prindere din metal, dispune de un spatiu de stocare de pana la 8GB si este compatibila cu Mac, Windows ME, 2000, XP, Vista si 7.

Pretul bratarii este de 150 lei si se gaseste pe internet la magazinul USBMania.

Foto: USBMania

Pentru EA: Un buchet de flori personalizat

Pentru EA: Un buchet de flori personalizatUn barbat care nu renunta la a fi gentleman indiferent de varsta, ar putea opta pentru un cadou clasic: doamnele nu ar da inapoi de la un buchet de flori personalizat si daruit de partenerul lor. Un buchet de trandafiri sau unul mixt de flori parfumate ar incanta orice femeie.

Ofertele pe internet pornesc de la 100 lei, potrivit portalului Floria.ro.

Pentru EA: Mini rama foto digitala

Pentru EA: Mini rama foto digitalaDaca tine foarte mult la amintiri sau pur si simplu ii plac pozele, mini rama foto digitala in forma de inima poate fi un cadou ideal pentru persoana iubita.

Cu posibilitatea de a fi folosit si ca breloc, rama foto digitala in miniatura are posibilitatea de a stoca un slideshow cu pana la 74 dintre pozele preferate, are o baterie reincarcabila durabila, cablu usb, software foto inclus si suporta formatele Jpeg, bmp, gif, png si tiff. In plus, micul gadget dispune de calendar si poate fi folosit si ca ceas digital.

Pretul unui astfel de model se ridica la 59 lei.

Pentru amandoi: Cutie depozitare ceasuri

Pentru amandoi: Cutie depozitare ceasuriO investitie deloc costisitoare este cutia pentru ceasuri alcatuita din doua compartimente, unde fiecare partener isi poate “adaposti” pretiosul accesoriu sau ceasul preferat. In acest fel, acestea se pot feri de micile incidente nedorite, de zgarieturi sau deteriorare.

Cutia este confectionata din piele ecologica de culoare maro si are forma dreptunghiulara.

Pretul cutiei este de 39,9 lei si aceasta se gaseste in reteaua magazinelor Bamboo.

Sursa foto: Bamboo

Pentru EL: O carte

Pentru EL: O carteUn alt cadou care cu siguranta nu va da gres: cartile-ghid de tipul "Limbajul trupului" sau "Limbajul trupului in mediul de afaceri" - sunt doua titluri care vor capta atentia oricarui barbat interesat de persoana lui si a celor cu care interactioneaza. Sfaturile prezentate in cele doua carti il vor ajuta in cariera si in viata sociala sa depaseasca momente dificile si sa observe detalii care pana la acel moment nu l-ar fi interesat.

Preturile pornesc de la 16 lei