Dubai: De la 500 euro pentru 7 zile

Dubai: De la 500 euro pentru 7 zileIn Dubai, temperaturile depasesc 20 de grade Celsius in aceasta perioada, iar pretul unui sejur de 7 zile pleaca de la circa 500 - 700 euro de persoana, in special in cazul ofertelor last-minute.

Dubaiul este unul dintre cele 7 emirate ale Emiratelor Arabe Unite.

Burj Al Arab, Palm Islands sau World Island sunt doar cateva din obiectivele turistice futuriste ale Dubaiului. Daca vrei sa imbini sporturile de iarna cu caldura, in cadrul mallului Emirates existand un resort de ski.

Moscheele si parcurile de distractii sunt de asemenea obiective prezente in Dubai.

Daca va grabiti veti putea prinde si Festivalul reducerilor din Dubai, care are loc in fiecare an intre 20 ianuarie si 20 februarie.

Sursa foto: Wikipedia.org

Cipru, Limassol: De la 200 euro pentru 7 zile

Cipru, Limassol: De la 200 euro pentru 7 zileIn Cipru, temperaturile sunt in jur de 15 grade Celsius in aceasta perioada, iar preturile unor vacante aici se situaeaza in jurul a cateva sute de euro, plecand pentru ofertele last-minute chiar de la 200 de euro pentru 7 zile, in Limassol.

Unul dintre monumentele interesante din Limassol este Castelul Berengaria, locul unde Richard Inima-de-Leu s-a casatorit cu Berengaria de Navara. De asemenea, din Limassol puteti vizita si cateva situri arheologice din apropiere, cum ar fi Amathus sau Kourion.

Cei pasionati de vin pot vizita aici si un muzeu al Vinului.

Barcelona: De la 300 euro pentru 4 zile

Barcelona: De la 300 euro pentru 4 zileBarcelona este putin mai friguroasa in aceasta perioada, insa temperaturile sunt oricum in jurul a 10 grade Celsius. Pachetele turistice in Barcelorna costa incep de la circa 300 de euro pentru 3 zile.

Barcelona este unul dintre cele mai atractive orase europene pentru turisti, in special ca urmare a mostenirii arhitecturale lasate de Gaudi, dar si a cetatii mediavale sau a bulevardului Les Ramblas.

Tel Aviv: De la 400 euro pentru 7 zile

Tel Aviv: De la 400 euro pentru 7 zileIn Tel Aviv, temperatura este in jurul a 15 grade Celcius, iar un pachet turistic de 7 zile costa circa 400 de euro de persoana, in cazul ofertelor last minute.

Israelul poate fi o destinatie interesanta chiar si pentru cei care nu sunt adeptii turismului religios. Tel Aviv este o destinatie occidentalizata, cu cafenele, muzee, galerii de arta sau teatre. De asemenea, portul Jaffa poate fi o destinatie interesanta, fiind partea veche a orasului, care pastreaza inca un aer arab.


Valleta

ValletaIn Malta, la Valleta, temperatura este usor peste 10 grade Celsius in prezent, iar o vacanta aici costa cateva sute de euro.

Valleta poate fi o destinatie potrivita pentru o iesire de sfarsit de saptamana, mai ales ca vremea este destul de prietenoasa in aceasta perioada. Orasul, chiar daca mic, este o bijuterie arhitecturala.

Printre obiectivele turistice se numara Palatul Ordinului de Malta sau Palatul Marilor Maestri, cladire unde este biroul presedintiei.

De asemenea, Catedrala Sfantul Ioan este o constructie interesanta.