Placinta Americana. Din nou pe felie

Placinta Americana. Din nou pe felieIn comedia "Placinta americana: Din nou pe felie", personajele cu care am facut cunostinta acum mai mult de un deceniu se intorc la East Great Falls pentru intilnirea de zece ani.

Pe parcursul unui weekend prelungit, acestia vor descoperi ce s-a schimbat, ce a ramas la fel, dar si faptul ca timpul si distantele nu si-au lasat amprenta asupra prieteniei dintre ei, potrivit rezumatului publicat de Cinemagia.ro.

Surse foto: Cinemagia.ro

Furia titanilor

Furia titanilorA trecut aproape un deceniu de la infrangerea eroica a monstruosului Kraken, iar Perseu incearca sa duca o viata linistita de pescar si sa fie un tata ideal pentru fiul sau Helius.

Intre timp o lupta pentru suprematie se dezlantuie intre zei si titani, dupa ce ultimii, condusi de liderul lor, Kronos, se elibereaza din adancurile infernului. Cand Hades si Ares incearca sa-l detroneze pe Zeus cu ajutorul lui Kronos, Perseu nu-si mai poate ignora adevarata chemare, aceea de a face din nou ordine in Olimp...

Lumina rece a diminetii

Lumina rece a diminetiiUn concediu linistit pe coasta insorita a Spaniei se transforma intr-un cosmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspat om de afaceri, care porneste intr-o vacanta alaturi de parintii sai, pe un iaht. Nefiind oricum intr-o dispozitie prea buna din cauza problemelor de la serviciu, situatia devine si mai tensionata pentru Will datorita atitudinii extrem de critice a tatalui sau, Martin (Bruce Willis).

Lucrurile iau insa o intorsatura cu adevarat dramatica dupa ce Will pleaca pe tarm cateva ore. Atunci cand revine gaseste toate lucrurile ravasite pe vas si semne clare ale unei lupte pe viata si pe moarte. Nestiind unde ii sunt parintii, tanarul descopera secretele familiei sale abia in momentul in care incepe sa fie urmarit de niste criminali cu sange rece; agenti guvernamentali, care nu se dau in laturi de la nimic pentru a obtine ce vor.

Titanic

Titanic„Titanicul” lui James Cameron este o poveste de dragoste imbinata cu scene de actiune, care are loc in timpul primei calatorii a navei R.M.S.

Titanic, mandria companiei White Star Line si, in acelasi timp, cel mai mare obiect in miscare care fusese vreodata construit. A fost cea mai luxoasa nava de linie a vremii sale – „nava viselor” – care a purtat spre moarte peste 1.500 de persoane in apele inghetate ale Atlanticului de Nord, la primele ore ale zilei de 15 aprilie 1912.

Jocurile foamei

Jocurile foameiIntr-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odata ca America de Nord se intinde natiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douasprezece districte conduse cu o mana de fier, in fiecare an este organizat un concurs sadic si sangeros - Jocurile Foamei.

Douazeci si patru de adolescenti sunt rapiti de langa familiile lor si aruncati in lupta pe viata si pe moarte, televizata si urmarita cu frenezie. Doar unul dintre ei se va intoarce acasa faimos, bogat si... viu. Cine va castiga cursa nebuna pentru supravietuire?