Masinutele electrice din India

Masinutele electrice din IndiaCa in orice parc de distractii care se respecta, nu puteau lipsi masinutele electrice, indragite de toata lumea, indiferent de varsta.

In Terra Park, veti descoperi doua atractii de acest fel. Cele din imagine sunt cu specific indian si se adreseaza mai degraba adultilor, in timp ce copii se pot da in spatiul interior destinat acestora in masinute electrice de dimensiuni mai mici.

Pendula Toltec din Mexic

Pendula Toltec din MexicPendula din Mexic este una dintre atractiile din Terra Park unde iti trebuie o doza buna de curaj pentru a o incerca.

Temerarii vor trai clipe de maxima intensitate, in contextul in care mecansimul (foto) ii va balansa cu o viteza ametitoare aproape la 360 de grade.

Barcile de la Polul Nord

Barcile de la Polul NordBarcile de la Polul Nord sunt o atractie inedita pentru un parc de distractii, fiind mai degraba intalnite intr-un parc de distractii acvatic.

Barcile sunt urcate cu un lift la o inaltime de 12 metri, pentru ca apoi sa fie lasate sa coboare in forta pe un tobogan cu apa. Daca nu iti e teama de stropii mari de apa care te vor invalui, aici este cazul sa te opresti.

Ciocanele din Insula Pastelui

Ciocanele din Insula PasteluiCiocanele sunt o atractie des intalnita in parcurile de distractie, dar se adreseaza in special dependentilor de adrenalina, avand in vedere ca acestea se rotesc la 360 de grade.

Reprezentantii Terra Park ne avertizeaza ca adrenalina va urca la cote maxime in ciocane si e greu de crezut ca veti putea inchide gura macar o secunda.

Turnul Willis din Statele Unite

Turnul Willis din Statele UniteTurnul Willis este un lift gigand care recreaza senzatia de ascensiune din zgarie norii americani.

Liftul te va urca vertiginos cu 16 m/secunda si te va cobori intr-un suspans la fel de mare. Cat esti la inaltime, poti admira privelistea, dar trebuie sa fii pregatit pentru ca din clipa in clipa va incepe caderea libera.

Farfuria zburatoare din Egipt

Farfuria zburatoare din EgiptFarfuria zburatoare din Egipt va exploata la maximum senzatia tari care simuleaza decolare a unui "UFO".

La finalul acestei experiente veti percepe cu siguranta gravitatia ca si cand ati fi de pe alta planeta.