1 / 11

Parcul de distractii PortAventura, in Salou, Spania

Situat in Salou-Catalonia, pe Costa Dorada, la aproximativ 10 minute de Reus si la circa o ora de Barcelona, PortAventura este cel mai mare parc din Spania. "Este considerat al doilea parc de distractii, dupa Disneyland, din lume", spun specialistii companiei de turism Eturia.

Atractiile parcului sunt impartite in sase zone: Mediterrània, Polynesia, China, México, Far West, si SésamoAventura. Pe langa cele sase roller coastere, exista numeroase optiuni pentru a servi masa, dar si pentru relaxare in Aquatic Park, unde sunt amenajate piscine cu valuri, piscine pentru copii si topogane cu apa, cu diferite niveluri de dificultate.

Tarife

Tariful pentru cazare porneste de la 75 euro / adult / 1 noapte, la Hotel Caribe 4*, aflat in apropierea parcului de distractii. In functie de hotelul ales, tariful se modifica. Tema hotelului Caribe este paradisul din Caraibe. Hotelul are numeroase piscine cu gradini luxuriante, restaurante, baruri, centru Spa, spun oficialii Perfect tour.

O plecare chiar in perioada zilei copilului, pe 31 mai, cu cazare 3 nopti la hotel de 3 stele costa 1.100 euro pe familie (2 adulti si un copil. Tariful include intrarea in parc, zboruri si taxe de aeroport, la Eturia.

Sursa foto: Perfect Tour



Inapoi la articol

Setari Cookie-uri