Jennifer Aniston- 11 milioane dolari

Jennifer Aniston- 11 milioane dolariCea mai apreciata productie recenta in care a fost implicata actrita a fost “ Horrible Bosses”.



Sursa Foto Warner Bros

Sursa Front Oscar.go.com

Kristen Wiig- 12 milioane dolari

Kristen Wiig- 12 milioane dolariStarul din show-ul de comedie Saturday Night Live a jucat in filmul “Bridesmaids” , care a strans incasari in valoare de 288 milioane de dolari.

Actrita a jucat si in "Friends with kids”, iar pe viitor o vom vedea in “The Secret Life of Walter Mitty” alaturi de Ben Stiller.

Sursa Foto KristenWiig.org

Meryl Streep- 12 milioane de dolari

Meryl Streep- 12 milioane de dolariStreep este actrita cu cele mai multe nominalizari la Oscar din toate timpurile, iar anul acesta a castigat cea de-a treia statueta pentru “Iron Lady”, o productie biografica despre fostul prim ministru britanic Margaret Thacher.

Actrita este renumita pentru faptul ca munceste mult si alterneaza rolurile din productii mici cu proiecte care beneficiaza de bugete consistente.

Sursa Foto TheIronLadyMovie

Sarah Jessica Parker- 15 milioane dolari

Sarah Jessica Parker- 15 milioane dolariProductia “I Don't Know How She Does It” in care a jucat Sarah Jessica Parker a avut rezultate dezamagitoare dupa ce a obtinut numai 30 de milioane dolari la nivel mondial.

Totusi, ea inca castiga din reluarile serialului “Sex and the city” , din vanzarile parfumurilor NYC si Lovely, precum si din contractul de publicitate cu Garnier.

Sursa foto: HBO

Julia Roberts- 16 milioane dolari

Julia Roberts- 16 milioane dolariJulia Roberts este cunoscuta ca nu se implica in orice proiect. Insa ultimele productii in care a jucat nu s-au descurcat prea bine.

De exemplu, filmul “Larry Crowne” in care l-a avut ca partener pe Tom Hanks a avut incasari de numai 52 de milioane de dolari. “Mirror Mirror” s-a descurcat mai bine la aceste capitol, cu vanzari de 135 milioane dolari, insa filmul a costat 85 milioane dolari.

Sursa Foto Sony Pictures

Charlize Theron- 18 milioane dolari

Charlize Theron- 18 milioane dolariFilmul “ Young Adult” in care Charlize a jucat in 2011, nu a reusit sa aduca decat incasari de 23 de milioane de dolari, insa a contribuit substantial la imaginea actritei, care a intrat intr-un con de umbra in ultimii ani.

Ulterior ea a jucat in “Snow White and the Huntsman” si “Prometheus”. Pe langa industria cinematografica ea mai este si imaginea Dior.


Sursa Foto CharlizeTheron.com

Angelina Jolie- 20 milioane dolari

Angelina Jolie- 20 milioane dolariChiar si atunci cand nu joaca intr-un film actrita reuseste ca castige sume consistente din contracte de publicitate cu companii precum Louis Vuitton.

Angelina a aparut pe coperta a 78 de publicatii intre mai 2011 si mai 2012.



Sursa Foto Facebook

Sandra Bullock- 25 milioane dolari

Sandra Bullock- 25 milioane dolariSandra Bullock a luat o pauza de trei ani dupa succesul din 2009, “The Blind Side”, insa cel mai recent film al detinatoarei premiului Oscar, “Extremely Loud & Incredibly Close” nu a reusit sa atraga prea multi spectatori. Cu toate acestea ea s-a clasat pe locul trei in topul Forbes.



Sursa Foto Facebook

Cameron Diaz- 34 milioane dolari

Cameron Diaz- 34 milioane dolariProductia “ Bad Teacher” din 2011 in care Diaz a fost protagonista, a fost un succes dupa ce a incasat 216 milioane dolari, mai ales daca se tine cont ca productia filmului a costat doar 20 de milioane dolari.

Actrita nu a avut un salariu prea mare pentru aceasta pelicula, insa a castigat substantial din insarile filmului care a prins la public, motiv pentru care a prins locul doi in top.


Sursa Foto Sony Pictures

Kristen Stewart- 34,5 milioane dolari

Kristen Stewart- 34,5 milioane dolariLa numai 22 de ani, vedeta este campiona la incasari in perioada mai 2011-mai 2012.

Majoritatea banilor au venit de la productia “Twilight”, unde Kristen joaca rolul principal. Pe langa acesta ea a mai aparut si in “ Snow White and the Huntsman”.

Sursa Foto Snow White and the Huntsman