Praga

PragaO destinatie racoroasa este Praga, unde in aceasta perioada sunt in jur de 22 de grade. Oferta Happy Tour pentru Praga porneste de la 265 euro pentru 4 nopti de cazare la un hotel 4 stele, tarif care include si biletul de avion Bucuresti-Praga –Bucuresti.

Printre obiectivele turistice se numara complexul medieval Castelul Praga, cel mai mare din Europa, sau Catedrala Sf. Vitus.

Sursa foto cover: Alaska, Rosemary Ratcliff pe FreeDigitalPhotos.net

Sursa foto slide: Praga, wikipedia

Berlin

BerlinPretul unui bilet de avion spre Berlin incepe de la 155 euro pe site-ul Paravion.ro. Daca doriti sa mergeti pe cont propriu, cazare gasiti la hosteluri la circa 100 de lei pe noapte.

Turistii care rezerva si platesc in luna iulie un bilet de avion primesc un voucher de 50 de euro, valabil pentru achizitionarea oricarui pachet charter de pe site-ul Paravion.ro, spun oficialii Happy Tour, companie care detine portalul.

Destinatia este una destul de cautata in aceasta perioada, spre exemplu Happy Tour a epuizat deja locurile pentru pachetul charter spre Berlin din 16 august, locuri libere mai fiind abia in toamna.

In general un city break in Berlin incepe de la circa 250 de euro de persoana la agentiile din Romania.

Temperatura in Berlin este usor peste 20 de grade Celsius in aceasta perioada.

Sursa foto: wikipedia.org

Circuit in Zurich, Elvetia

Circuit in Zurich, ElvetiaTemperaturi de primavara sunt si in cantonul Zurich din Elvetia.

Printre ofertele agentiilor se numara si circuite turistice in aceasta regiune pentru perioada verii.

"Circuitul in Elvetia costa 1.160 euro persoana + 175 euro taxe. Plecarea este in data de 9 august si intoarcerea in 17 august. Tariful include in afara de biletul de avion si 8 nopti cazare in hoteluri de 3 si 4 stele, transfer, tururi, asistenta din partea agentiei", spun oficialii Happy Tour.

O alta vacanta racoroasa si interesanta poate fi un circuit in Scandinavia, Tarile Baltice si St. Petersburg. Circuitul poate fi organizat la cerere si se intinde pe o perioada mai lunga decat un pachet standard.

„Un program interesant l-am organizat in Scandinavia -circuit cu autocar Scandinavia-Capul Nord si Tarile Baltice – St Petersburg . Plecare pe 8 iulie, retur pe 1august (25 zile). Tariful pentru 3 persoane a fost de 3.500 euro”, a declarat Madalina Grosu, de la Happy Tour.

Sursa foto: Paravion.ro

Amsterdam

AmsterdamUn pachet turistic cu cazare trei nopti la un hotel de 4 stele din oras incepe de la peste 360 euro de persoana, potrivit informatiilor de pe site-ul agentiei Atlantic Tour.

Vremea in Amsterdam este una de primavara, temperaturile maxime fiind in jurul a 22-24 grade Celsius.

Sursa foto: wikipedia.org

Croaziera in nordul Europei

Croaziera in nordul EuropeiO croaziera in nordul Europei in al carui itinerariu sunt incluse Olanda,Belgia, Franta, Danemarca si Norvegia de 5 zile poate fi o varianta pentru o vacanta mai racoroasa si in acelasi timp relaxanta. Temperaturile in porturile in care se debarca sunt in jurul a 20 de grade in aceasta perioada.

In oferta Perfect Tour se gaseste o astfel de croaziera la o oferta last minute. Asa ca cei care pot deja incepe sa isi faca bagajele astfel incat sa plece in cateva zile, pot achizitiona un pachet de 5 nopti pe vasul de croaziera la putin peste 360 de euro de persoana. Tariful nu include insa transportul pana in Amsterdam, de unde are loc imbarcarea.

Sursa foto: Perfect-Tour.ro

Londra

LondraUn city break in Londra incepe de la 350 euro, cu trei nopti de cazare la un hotel de 3 stele si transport cu avionul inclus, potrivit ofertelor de pe site-ul Atlantic Tour, una dintre agentiile locale specializate in escapadele de weekend.

Sursa foto: wikipedia.org

Croaziera in Marea Nordului si Alaska

Croaziera in Marea Nordului si AlaskaCroazierele in Marea Nordului si Alaska pot fi de asemenea o optiune, pentru cei care vor o vacanta mai lunga la temperaturi mai scazute si care au si bugete mai mari.

„Turistii individuali ne-au solicitat croaziere in Marea Nordului si Alaska", a spus Madalina Grosu – product manager Happy Tour Group.

Croaziere in Alaska sunt puse la dispozitie si de Club Croaziere, distribuitorul Princess Cruises in Romania. O croziera de o saptamana costa circa 1.000 de dolari, fara a include transportul pana la punctul de imbarcare.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Salzburg

SalzburgTemperaturile in Salzburg sunt sub 25 grade Celsius in aceasta perioada, iar orasul din Austria este o bijuterie arhitecturala.
Orasul vechi este inclus in patrimoniul Unesco.

Happy Tour a avut solicitari si pentru vacante de vara in perimetrul Salzburg, mai exact la hotelul Berg und Spa Hotel Urslauerhof de 4 stele din Maria Alm- Hinterhal. Pachetul a costat aproximativ 1.000 euro pentru – 7 nopti/2 adulti + 1 copil.

Pentru o camera la un hotel de 3 stele in Salzburg preturile incep si de la circa 50 de euro pe noapte de persoana, la care se adauga biletul de avion in functie de perioada in care plecati.

Sursa foto: wikipedia.org

Paris

ParisParisul este o alta destinatie cu vreme racoroasa in aceasta perioada. Un pachet turistic cu cazare 3 nopti si transport inclus incepe de la usor peste 300 de euro, potrivit Atlantic Tour.

Sursa foto: wikipedia.org

Australia

AustraliaUn circuit de 8 zile in Australia, in Sydney, poate fi de asemenea o varianta pentru cei care au bugete mai mari pentru vacanta din aceasta vara. Un circuit de 7 nopti in Australia incepe de la 3.400 euro de persoana cu transport inclus.

Circuitul pus la dispozitia turistilor de agentia Eturia poate fi customizat dupa cerintele clientului.

Sursa foto: Eturia.ro