Imprimeurile florale

Imprimeurile floraleFlorilele sunt la moda in aceasta toamna, ca imprimeuri sau elemente care impodobesc tinutele fetitelor. Pantalonii cu diferite modele imprimate sau blazerele inflorate sunt de asemenea in tendinte, spun oficialii Debenhams.

Sursa foto cover/slide: Debenhams

Pulovere vesele

Pulovere veselePuloverele vesele, imprimate cu buline, in carouri sau pur si simplu in culori care te binedispun sunt de asemenea in voga in colectiile toamna-iarna din oferta retailerilor.

Sursa foto: H&M

Jachete de blanita sau tweed

Jachete de blanita sau tweedPrintre propunerile Zara Kids in sezonul toamna-iarna se numara jachete cu blanita sau cele din tweed. Variantele sunt extrem de elegante pentru fetite, in timp ce pentru baieti gama porneste de la sacouri si ajunge la jachete sport. Astfel de obiecte vestimentare se gasesc si in oferta H&M sau Debenhams.

Sursa foto: Zara

Butoni sau paiete

Butoni sau paieteElementele stralucitoare sunt de asemenea in tendinte cand vine vorba de vestimentatie fetitelor. Butoni, paiete, finisari metalice, propun cei de la Debenhams.

Paietele sau diversele aplicatii "glamour" apar si in ofertele altor retaileri.

Sursa foto: H&M.


Un look pop-rock pentru baieti

Un look pop-rock pentru baietiIn cazul baietilor lookul pop-rock este in voga, alaturi de street-art. Culorile deschise, dungile si carourile sunt de asememenea la moda in aceasta toamna, potrivit oficialilor Debenhams.

Imprimeurile street-art sunt foarte la moda in vestimentatia baietilor in aceasta toamna si in oferta Zara Kids fiind frecvente.

Sursa foto:Zara Kids.