Interzis sandalelor. Unda verde pentru pantofii decupati

Interzis sandalelor. Unda verde pentru pantofii decupatiSandalele nu sunt indicate in vestimentatia office, mai ales atunci cand lucrezi in domenii extreme de rigide in ceea ce priveste tinuta. Asta nu inseamna insa ca trebuie sa continui sa isi acoperi piciorul la fel ca in primavara. Poti alege, spre exemplu, pantofi care sa fie usor decupati.

“Decupajele de la calcai, cele laterale sau chiar un decupaj tip lacrima in fata pot fi solutii foarte elegante pentru vara”, a declarat, pentru Wall-Street.ro, designerul Wilhelmina Arz.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Camasi in culori deschise, dar nu transparente

Camasi in culori deschise, dar nu transparenteChiar daca e vara poti pastra in partea de jos fusta conica sau clasicul pantolon de costum, insa poti alege materiale mai subtiri. “Sunt stofe special pentru vara. Recomand materialele natural, nicidecum cele sintetice”, a spus Wilhelmina Arz.

La nivel de culori pentru partea de jos puteti alege tonuri de gri sau nuante de albastru inchis. Partea de sus a vestimentatie poate fi insa in culori deschise, legere, dar care sa nu fie transparente.

“Camasile de borangic pot fi o solutie, iar inul s-ar preta, de asemenea, intr-o casual Friday, spre exemplu”, a declarat designerul.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Rochiile cu maneci scurte sau guler

Rochiile cu maneci scurte sau gulerRochiile cu maneci scurte sau trei sferturi sunt o alta recomandare pentru aceasta vara. Lungimea poate fi deasupra genunchiului sau sub genunchi.

“Rochitele la baza gatului, cu un guleras rotund sau o maneca scurta pot fi o alternativa. De asemenea, recomand tonurile neutre care sa induca ideea unei tinute business.

Sursa foto: FreeDigitalPhotos.net.

Maneca suflecata, preferabila manecii scurte in cazul barbatilor

Maneca suflecata, preferabila manecii scurte in cazul barbatilorPentru vestimentatia masculina, Wihelmina Arz recomanda mai degraba o camasa care sa aiba maneca suflecata “ca la carte”, decat o maneca scurta, care aduce un aer mult prea lejer.

Cu ce pot inlocui barbatii cravata si sacoul

Cu ce pot inlocui barbatii cravata si sacoulClasica cravata poate fi inlocuinta vara cu o esarfa masculina de catre barbati, in timp ce sacoul poate fi inlocuit de o vesta.

Sursa foto:FreeDigitalPhotos.net.

Vrem sa stim si parerea ta. Cum te imbraci vara la birou?