Barul de pe acoperisul hotelului Trafalgar

Barul de pe acoperisul hotelului TrafalgarCu un design sofisticat, barul denumit Vista, ofera o imagine de la inaltime a Londrei.

Pe langa cocktailuri si sampanie, in bar se poate servi si masa, cu preparate variate din peste si salate.

Barul este o locatie populara pentru evenimentele care pot fi organizate aici.

Hotelul Trafalgar face parte din lantul hotelier Hilton.


Sursa foto: thetrafalgar.com

Restaurantul Peninsula al hotelului Istanbul Golden City

Restaurantul Peninsula al hotelului Istanbul Golden CityRestaurantul gourmet Peninsula este situat la etajul 10 al hotelului si ofera o imagine panoramica a celui mai mare oras din Turcia, Istanbul.

Clientii se bucura aici de o gama variata de preparate, de a fripturi, fructe de mare si produse locale. Restaurantul are o capacitate de 180 de persoane.

Hotelul Istanbul Golden City a fost deschis in 2010 si are 62 de camere.

Sursa foto: gchotelistanbul.com



Restaurantul Majestic din hotelul Sengtawan Riverside (Laos)

Restaurantul Majestic din hotelul Sengtawan Riverside (Laos)Hotelul Sengtawan Riverside este situat in orasul Vientiane, capitala statului Laos din Asia de Sud-Est.

Restaurantul Majestic din hotel ofera o priveliste placuta, fiind situat in vecinatatea fluviului Mekong, cel mai lung din Asia de Sud-Est.

Majestic are o capacitate de 120 de locuri si serveste specialitati tradionale, precum si un meniu vegetarian.


Sursa foto: sengtawan.com

Restaurantul Sirocco din Thailanda

Restaurantul Sirocco din ThailandaRestaurantul este situat in capitala Thailandei, Bankok, si poate fi optiunea potrivita pentru o cina romantica.

Situat la etajul 63 al hotelului The Dome at lebua ofera o imagine panoramica asupra orasului cu o populatie de circa 9 milioane de locuitori si a raului Chao Phraya.

In restaurant se canta muzica jazz live.

Sursa foto: lebua.com

Barul Luna Roof Top Tapas din Mexic

Barul Luna Roof Top Tapas din MexicBarul este situat pe acoperisul hotelului Rosewood si ofera o imagine panoramica superba asupra orasului mexican San Miguel de Allende.

Hotelul face parte din lantul Rosewood Hotels & Resorts care cuprinde unitati de lux in mai multe colturi din lume, printre care SUA si Asia.

Sursa foto: rosewoodhotels.com