Bal in Viena

Bal in VienaUn cadou interesant pentru ziua indragostitilor ar putea fi o mini-vacanta de 4 zile in Viena, care a include si un bilet la Balul Johan Strauss. O seara de bal in Casa Valsului din Viena, in care poti sa inveti sa valsezi de la instructorii vienezi sau doar sa privesti spectacolul oferit de profesionisti costa, in cadrul unui pachet cu cazare 3 nopti cu mic dejun inclus si bilet la bal, cu loc si cina asigurata , circa 215 euro de persoana, potrivit ofertei agentiei Perfect Tour.

Transportul este individual.

Sursa foto: perfect-tour.ro

La spa

La spaO vacanta cu trei nopti de cazare cu demipensiune, acces la centrul wellness, la firness, dar si la baile si strandul orasenesc din Hajduszoboszlo, costa in oferta Perfect Tour de la 95 euro per pachet de persoana.

Transportul este individual.

Daca nu doresti neaparat sa pleci intr-o vacanta spa-urile locale au oferte speciale in aceasta perioada, spre exemplu un card special de Valentine’s Day, care include mai multe tratamente speciale costa sub 250 de lei. Eden SPA mai are si oferte speciale pentru terapii de cuplu in aceasta perioada.

De asemenea Orhideea Spa are oferte speciale, preturile incepand de la 240 de lei.

Sursa foto: edenspa.ro

Carnavalul din Venetia

Carnavalul din VenetiaVenetia este considerata una dintre cele mai romantice destinatii din lume, iar Valentine’s Day este chiar in perioada faimosului Carnaval. Daca nu va deranjeaza faptul ca orasul este impanzit de lume in aceasta perioada, 4 nopti de cazare in camera dubla cu mic dejun, la un hotel de 3 stele costa circa 300 de euro de cuplu in oferta Tui Travel Center. Vacanta este valabila in perioada 12-16 februarie 2012.

La aceasta oferta este inclus transportul cu autocarul.

Sursa foto: tui-travelcenter.ro.

La Sibiu cu petale de flori pe pat si cina romantica

La Sibiu cu petale de flori pe pat si cina romanticaSi Romania poate fi o destinatie potrivita pentru o vacanta de Valentine’s Day, Continental Hotels are oferte special pentru aceasta perioada, asa ca pentru o escapada in Sibiu, care include cazare, cina romantica, terapii de cuplu si mic dejun la pat, un cuplu trebuie sa plateasca 580 de lei.

Reprezentantii hotelului promit ca indragostitii vor gasi in camera petale de flori pe pat, fructe, si sampanie.

Acesta este cel mai scump pachet al hotelului creat special pentru Valentine's Day, pretul de pornire al pachetelor elaborate pentru sarbatoarea indragostiilor fiind de 280 de lei de cuplu pe zi.

Sursa foto: Continentalhotels.ro.

O cina romantica la cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti

O cina romantica la cel mai bun restaurant frantuzesc din BucurestiBistro Epoque, cel mai bun restaurant frantuzesc din Bucuresti, potrivit topului Restograf, ofera cine romantice special de Valentine’s Day la un pret de 110 euro.

Daca dupa cina nu doriti sa evadati in propriul oras hotel Epoque, ca si alte hoteluri bucurestene are oferte speciale la cazare de Valentine's Day. Astfel 3 nopti la hotel, cu cina romantica si mic dejun la pat costa in aceasta perioada 500 de euro.

La Grand Hotel Continental din Bucuresti, o seara speciala de Valentine's Day la Hotel costa circa 700 de lei de cuplu, iar Intecontinental cazeaza indragostiti care aleg sa ia cina la hotel la un tarif de circa 300 de lei pe noapte.

La Europa Royale Hotel o camera dubla cu pat king size costa 85 de euro in aceasta perioada, iar in pret sunt incluse petalele de trandafiri si o sticla de vin.

Sursa foto:hotelepoque.ro