Mercedes-Benz Clasa E Cabrio in The Hangover Part III (Marea mahmureala 3)

Mercedes-Benz Clasa E Cabrio in The Hangover Part III (Marea mahmureala 3)Phil, Stu si Alan au din nou probleme, vor ajunge in Mexic si vor colabora cu dezlantuitul Leslie Chow, care a evadat din inchisoare si este pe fuga.

Fiat 500 in Identity Thief (Hotul de identitate)

Fiat 500 in Identity Thief (Hotul de identitate)Manieratul om de afaceri Sandy Patterson calatoreste de la Denver in Florida sa se confrunte cu o femeie inselator inofensiva, care i-a furat identitatea.

Audi A8 in The Wolverine

Audi A8 in The WolverineCand Wolverine este chemat in Japonia de catre o veche cunostinta, el este implicat intr-un conflict care il obliga sa se confrunte cu proprii demoni.

Chevrolet Corvette Z06 in The Last Stand (Ultima reduta)

Chevrolet Corvette Z06 in The Last Stand (Ultima reduta)Liderul unui cartel de droguri scapa dintr-un tribunal si fuge spre granita mexicana, unde singurul lucru in calea lui este un serif si personalul sau lipsit de experienta.

BMW Z4 in Beautiful Creatures (Cronicile Casterilor: A 16-a luna)

BMW Z4 in Beautiful Creatures (Cronicile Casterilor: A 16-a luna)Ethan doreste sa scape din orasul sau. El se intalneste o fata misterioasa nou, Lena. Impreuna, ei descopera secrete intunecate despre familiile lor, istoria lor si orasul lor.


Lotus Evora in The Host (Gazda)

Lotus Evora in The Host (Gazda)Cand un dusman nevazut ameninta omenirea prin preluarea trupurilor si stergerea amintirilor, Melanie va risca totul pentru a proteja oamenii.

Bentley Continental GTC Convertible in Parker

Bentley Continental GTC Convertible in ParkerParker este un hot experimentat cu un cod unic de etica, tradat de echipa lui care il lasa aproape mort in pustietate. Dupa ce se reface, Parker isi urmareste echipa pana in Palm Beach pentru a se razbuna.

Audi R8 in Iron Man 3 (Omul de otel 3)

Audi R8 in Iron Man 3 (Omul de otel 3)Cand Tony Stark este atacat de un terorist formidabil numit Mandarin, el incepe o odisee de reconstructie si de pedeapsa.

Alfa Romeo Giulietta in Fast & Furious 6 (Furios si iute 6)

Alfa Romeo Giulietta in Fast & Furious 6 (Furios si iute 6)Hobbs ii cauta pe Dom si Brian si le propune sa il ajute sa prinda un geniu care conduce o organizatie de soferi mercenari care raspandesc teroarea prin 12 orase ale lumii.

Mercedes-Benz CLS in Hummingbird (Legea strazii)

Mercedes-Benz CLS in Hummingbird (Legea strazii)Fara adapost si cautat de curtea martiala, un soldat din fortele speciale intra in lumea interlopa din Londra si prinde oportunitatea de a-si asuma identitatea unui alt om.