1 / 8

Galaxy Gear, primul smartwatch de la Samsung

Cu exact o zi inainte de inceperea targului tehnologic IFA Berlin, Samsung va lansa pe piata primul sau smartwatch (ceas inteligent), dispozitiv care a tinut ocupate in ultimele saptamani paginile publicatiilor de specialitate din intreaga lume.

Samsung Galaxy Gear, dupa cum se numi viitorul dispozitiv, urmeaza sa fie prezentat de compania sud-coreeana pe 4 septembrie.

Lee Young-hee, vicepresedintele diviziei de mobile in cadrul Samsung a confirmat data exacta de lansare si faptul ca sud-coreenii vor prezenta un astfel de concept.

“Vom prezenta un nou concept , un dispozitiv care se va putea purta si va fi numit Galaxy Gear la propriul eveniment de la Berlin, din 4 septembrie. El nu va avea un ecran flexibil, dar suntem convinsi ca va schimba modul in care evolueaza industria mobilitatii”, a precizat VP al diviziei de mobile la Samsung.

Wall-Street.ro va fi prezent la evenimentul IFA Berlin desfasurat in perioada 6-11 septembrie si va va tine la curent cu toate noutatile lansate de Samsung.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri