1 / 6

Pasiunea pentru pictura poate fi transformata usor in business

Orice tanar(a) care iubeste pictura se gandeste la un moment dat cum sa monetizeze aceasta pasiune. Din pacate, insa, arta nu este chiar cea mai finantata pasiune in Romania, dar un artist inventiv si dornic sa obtina o sursa suplimentara de venit poate sa inceapa un micro-business cu un credit de nevoi personale.


De exemplu, pictura pe matase poate sa mearga mana in mana cu profitul, in contextul in care artistul se poate gandi la comercializarea creatiilor, in special a esarfelor pictate manual. O afacere cu esarfe pictate manual poate sa aduca un profit foarte bun, in contexul unor creatii unice si de bun gust.


Primele investitii intr-o afacere cu esarfe vor fi cele in ustensilele de lucru (cerneala si creioane speciale), dar si obiectul muncii: matasea. Daca nu va doriti sa vindeti doar printre prieteni si la targuri de profil, aveti nevoie si de un site de prezentare, cu poze profesioniste. Cartea de vizita a brand-ului conteaza foarte mult in aceasta afacere creativa, iar calitatea produselor trebuie sa fie exceptionala daca vreti sa va faceti un nume. Un astfel de pasiune transformata in business este Marie Nouvelle, lansata de Maria Dermengiu in 2012. Tanara care a renuntat la cariera de avocat si-a urmat pasiunea si acum face bani din vanzarea de esarfe de matase exclusiviste.


Ai o pasiune asemanatoare si te gandesti sa faci bani din ea? Poti sa primesti finantare in doar 3 ore cu creditul Expresso de la BRD.


Sursa foto: esarfa, Shutterstock

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri