Cel mai tare magazin in materie de 'personal shopping' - Henri Bendel, New York

Cel mai tare magazin in materie de 'personal shopping' - Henri Bendel, New YorkIn opinia multora, Henri Bendel reprezinta una din bijuteriile cele mai de pret ale cosmopolitului oras american. Magazinul new-yorkez se poate mandri nu doar cu haine si produse make-up de inalta calitate, dar si cu o servire ireprosabila, de care este responsabil Michael J. Palladino. Acesta va poate ajuta in luarea deciziilor importante, va poate oferi o parere obiectiva, poate gasi cadoul perfect...si toatea astea gratis.

Cel mai tare butic - Colette, Paris

Cel mai tare butic - Colette, ParisCu o sumedenie de haine ce poarta semnatura unor designerii celebri, Colette nu are nicio problema in a-si atrage numerosi clienti, vedete, dar si oameni obisnuiti. Responsabil pentru succesul si notorietatea magazinului este si personalul, care munceste din greu pentru a satisface cerintele tuturor celor care trec pragul cochetului butic.

Cel mai tare magazin de incaltaminte (pentru femei) - Christian Louboutin, New York

Cel mai tare magazin de incaltaminte (pentru femei) - Christian Louboutin, New YorkDe la tocuri ultra inalte pana la balerini, celebrul designer Louboutin ofera clientilor sai produse exclusiviste, care ajung in fiecare sezon in topul celor mai ravnite modele. Si pentru ca lucrul acesta face ca pantofii creati de Louboutin sa fie destul de greu de gasit, oamenii sai de vanzari isi dau toata silinta pentru a gasi perechea potrivita pentru fiecare client.

Cel mai tare magazin de incaltaminte (pentru barbati) - Salvatore Ferragamo, New York

Cel mai tare magazin de incaltaminte (pentru barbati) - Salvatore Ferragamo, New YorkPentru a fi sigur ca angajatii sai cunosc si aplica regula de aur in afaceri: clientul are intotdeauna dreptate, CEO-ul Massimo Ferragamo a implementat un program de training intensiv, rezultatele nelasandu-se asteptate prea mult. Printre serviciile speciale oferite de Ferragamo se numara o baza de data completa, care include pe langa informatiile generale, marimile si culorile preferate ale fiecarui client.

Cel mai tare magazin universal - Harvey Nichols, Londra

Cel mai tare magazin universal - Harvey Nichols, LondraCei mai multi nu se gandesc la o vizita intr-un magazin universal ca la o adevarata experienta de shopping, marcata de o atentie deosebita din partea personalului. Insa retailerul britanic Harvey Nichols redefineste notinea de customer service: fiecare client se bucura de serviciile unui asistent personal extrem de bine instruit, nu numai in materie de moda, dar si in alte domenii precum arta culinara sau articole de menaj.

Cel mai tare magazin cu vinuri - Wallys Wine & Spirits, Los Angeles

Wallys este renumit pentru atitudinea extrem de saritoare a vanzatorilor sai, pentru care fiecare persoana care le calca pragul trebuie sa devina un client satisfacut. Motto-ul Wallys simplu si la obiect: Yes. Daca vreti un anumit vin pe care l-ati baut la un moment dat dar al carui nume va scapa, personalul Wallys il va identifica cu siguranta.

Cel mai tare magazin cu produse de menaj - Dean & Deluca, New York

Cel mai tare magazin cu produse de menaj - Dean & Deluca, New YorkMaestrii bucatari si gurmanzii au cazut de acord, Dean & Deluca este un furnizor de top in materie de alimente, ustensile si produse de menaj. Insa tot personalul este cel care ridica magazinul la nivel de star, prin atentia si grija cu care-si duc la indeplinire sarcinile. Dean & Deluca pune la dispozitia clientilor sai o paleta larga de produse, de la aranjamente florale si pana la cine delicioase.

Cel mai tare magazin de lenjerie - Agent Provocateur, Londra

Cel mai tare magazin de lenjerie - Agent Provocateur, LondraExperienta in vanzari acumulata de-a lungul timpului de fondatoarea Agent Provocateur, Serena Rees, a ajutat-o sa inteleaga ca unii cumparatori pot deveni extrem de timizi odata intrati pe usa magazinului sau, motiv pentru care si-a pregatit riguros fetele. Angajatele sale sunt pregatite pentru orice provocare, oferind asistenta de specialitate in alegerea marimilor si culorilor potrivite.

Cel mai tare magazin de costume facute la comanda - Kiton, New York

Cel mai tare magazin de costume facute la comanda - Kiton, New YorkCreatorul de costume italian Kiton este proprietarul unui magazin de exceptie in New York, unde angajatii isi pun cunostintele si experienta in slujba tutuor celor interesati sa-si faca un costum la comanda. Kiton se poate mandri cu faptul ca este singurul croitor de inalta clasa care ia in considerare si aspectele religioase in munca sa: evreii nu folosesc niciodata lana si panza in aceeasi combinatie.