Asemanarile intre top-modelul britanic si versiunea care intregeste

Asemanarile intre top-modelul britanic si versiunea care intregesteAsemanarile intre top-modelul britanic si versiunea care intregeste gama Cayman nu se reduc numai la culoare: ambele au forme feline si voluptoase, ambele atrag privirile barbatilor, ambele sunt exclusiviste si nu toti pot sa le aiba. Nu stim, insa, daca Flavio Briatore isi va dori sa imparta patul cu aceasta versiune de Cayman. Noul model a fost lansat pentru a celebra 35 de ani de la aparitia celebrului Cronograph 1S, opera lui Ferdinand Alexander Porsche, initiatorul casei de design al producatorului german. Fiind o editie aniversara doar 777 de unitati vor ajunge in garajul cumparatorilor.

Diferentele intre versiunea normala si aceasta sunt evidente pana

Diferentele intre versiunea normala si aceasta sunt evidente panaDiferentele intre versiunea normala si aceasta sunt evidente pana la un anumit punct, editia limitata putand fi confundata usor cu un alt Cayman negru de catre privitorii neavizati. Aspectul exterior este minimalist si caroseria are o alura sportiva datorita suspensiei coborate cu 10 mm si a jantelor pe 19 cu accente de negru si argintiu. Trebuie mentionat, pentru iubitorii culorilor mai vii, ca Porsche Design Edition 1 va fi disponibil doar in negru, acest negru atat de incitant si misterios, singurele detalii care brazdeaza suprafetele de abanos fiind dungile reliefate care personalizeaza opera de arta.

Negrul se regaseste si in interior, pielea Alcantara de pe plafon

Negrul se regaseste si in interior, pielea Alcantara de pe plafonNegrul se regaseste si in interior, pielea Alcantara de pe plafon armonizandu-se cu consola centrala si ceasurile de bord. Volanul in 3 spite, schimbatorul si frana de mana sunt acoperite in piele aderenta, cu un aspect matasos apreciat doar de George Constanza, si cu siguranta detestat de admiratorii fibrei de carbon. Scaunele sport au gravate pe tetiere logo-ul Porsche. Ceasurile sunt o copie fidela a celebrului cronograf pozitia centrala fiind ocupata de turometru care este flancat de vitezometru si celelate afisaje cufundate tot in negru.

Tehnic, aceasta serie limitata poseda cam aceleasi ingrediente ca

Tehnic, aceasta serie limitata poseda cam aceleasi ingrediente caTehnic, aceasta serie limitata poseda cam aceleasi ingrediente ca si Cayman S, fiind dotat cu un propulsor identic de 3.4 litri capabil sa dezvolte 295 de cai putere. Diferenta consta in sistemul Porsche Active Suspension Management (PASM), sistem ce incordeaza amortizoarele, cu care vine doatata, la o simpla apasare de buton, pentru senzatii sportive la puterea a doua. Look-ul mai agresiv este datorat distantierelor de 5 mm, de la cele 4 roti, care dau impresia de o evazare mai pronuntata a lateralelor masinii.

Ca bonus, pentru aceasta bestie neagra, clientii primesc o sumedenie

Ca bonus, pentru aceasta bestie neagra, clientii primesc o sumedenieCa bonus, pentru aceasta bestie neagra, clientii primesc o sumedenie de accesorii care sa se asorteze cu masina. Pachetul suplimentar consta intr-o eleganta servieta ce contine un cronograf Flat Six, un briceag, o pereche foarte trendy de ochelari de soare, un stilou si un breloc. Culoarea acestor accesorii nu poate sa fie decat neagra, chiar si lama briceagului avand aceeasi tonalitate.

Lansarea pe piata a acestei editii limitate Cayman S, intitulata

Lansarea pe piata a acestei editii limitate Cayman S, intitulataLansarea pe piata a acestei editii limitate Cayman S, intitulata Porsche Design Edition 1 se va face in luna noiembrie acestui an in Germania. Americanii mai au de asteptat masina ajungand in showroom-uri peste ocean de abia in prima luna a lui 2008. Pretul poate fi considerat nu foarte piperat de cei care isi petrec vacantele pe propriul iaht, in Germania modelul putand fi comandat pentru 69.942 euro cu TVA inclus. Asa ca fuga la pusculita si apoi la dealerii din Germania pentru ca au fost puse in vanzare doar 777 si stocul se epuizeaza repede.