Aplicand aceeasi alchimie, Project Kahn a creat un kit pentru Aston

Aplicand aceeasi alchimie, Project Kahn a creat un kit pentru AstonAplicand aceeasi alchimie, Project Kahn a creat un kit pentru Aston Martin DB9, model considerat intruchiparea perfectiunii de catre puristii estetici, cu un aspect mai musculos, dar sarmant si incitant, care pune in valoare caracterul sportiv al supercarului. Prepararea sportivei britanice a constat in creionarea unui aspect mai agresiv, prin modificarea elementelor de caroserie. Pachetul DB9S se compune din barile fata si spate redesenate, pragurile laterale mai coborate si evazate si un eleron foarte subtil pentru partea posterioara a masinii.

Bara din fata are un aspect mai fioros datorita prizelor de aer supradimensionate,

Bara din fata are un aspect mai fioros datorita prizelor de aer supradimensionate,Bara din fata are un aspect mai fioros datorita prizelor de aer supradimensionate, grila fata fiind pusa in valoarea de linia mai ascutita a spoilerului asemanator cu cel al lui DBS. O alta caracteristica este curbura mai pronuntata si alura mai proeminenta a acestui element de caroserie. Din lateral se observa pragurile mai evazate care continua perfect linia barii frontale. Designerii care au schitat acest element, probabil si-au luat drept punct de inspiratie priza de aer aflata in partea superioara a aripii, ambele elemente fiind dominate de o muchie ascutita pe post de mediatoare.

Cei care isi doresc pot sa comande jantele de aliaj pe 20 Kahn RSV,

Cei care isi doresc pot sa comande jantele de aliaj pe 20 Kahn RSV, care au fost prezentate pe prototipul original DBS si aceleasi care au aparut pe ecranele cinematografelor in Casino Royale. Asta da, must-have pentru posesorii care apreciaza Martini-ul, agitat nu amestecat. Partea anterioara se continua in aceeasi linie eleganta, asezonata cu putina sportivitate. Spoilerul difera prin proeminenta fata de cel standard cu care vine dotat DB9, si continua linia pragurilor prin doua elemente de design sculptate. Eleronul accentueaza curbura portbagajului, dar pastreaza nota de eleganta.

Elementele de caroserie mai agresive, cu un aspect competitional,

Elementele de caroserie mai agresive, cu un aspect competitional,Elementele de caroserie mai agresive, cu un aspect competitional, in combinatie cu jantele mari dau impresia de sportivitate, accentuand ideea de boy-racer. Un boy-racer elegant si sofisticat care poate alterna derapajele controlate pe strazile pustii in miez de noapte, cu promenadele pe bulevardele din marile orase finalizate cu o sedinta foto in fata cazinoului. Motorul de 6 litri V12 capabil sa dezvolte 450 de cai, care propulseaza DB9 pana la 100 de km/h in 4,9 secunde si la o viteza maxima de 300 km\h, a fost considerat mai mult decat suficient, mecanicii preferand sa admire munca depusa de designeri.

O idee stralucita a tunerului ar fi fost sa puna la dispozitia celor

O idee stralucita a tunerului ar fi fost sa puna la dispozitia celorO idee stralucita a tunerului ar fi fost sa puna la dispozitia celor care opteaza pentru acest kit si cateva gadget-uri aflate in maneca lui Bond. Copilul din fiecare din noi ar fi vrut rachetele ascunse in bara din fata pentru cei care iti blocheaza calea sau scaunul ejectabil pentru compania neplacuta din dreapta. Cum pretul in varianta neexplozibila pentru kit ajunge la 6.999 de lire, pentru elementele de caroserie si 4.000 pentru celebrele jante, poate ca nu a fost o idee chiar rea modificarea doar optica a exteriorului.

In concluzie chiar daca nu o sa transforme orice sofer in James Bond

In concluzie chiar daca nu o sa transforme orice sofer in James BondIn concluzie chiar daca nu o sa transforme orice sofer in James Bond sau DB9 in varianta de pe ecrane, kitul este o reusita din punct de vedere estetic si ii scuteste pe posesorii de DB9 de un drum pana la dealer si inscrierea pe o lunga lista de asteptare pentru un DBS. Pentru restul, prima conditie este sa scoata 109.750 de lire pentru un Aston Martin DB9 si apoi sa apeleze la cei de la Project Kahn. Britanicii, specializati in redefinirea perfectiunii, mai au in palmares o lunga lista de modele cosmetizate oferind kituri pentru marci de lux ca Ferrari, Rolls-Royce sau Land Rover.