1 / 9

Lamborghini Gallardo Spyder

Inca de la accesul in incinta salonului, atentia vizitatorilor a fost atrasa de un superb exemplar Lamborghini Gallardo Spyder. Vopsita in electrizanta culoare Arancio Borealis, sportiva italiana incalzea atmosfera prin simpla prezenta.

Datorita design-ului dinamic, caracterizat de muchii taioase, si garda la sol foarte joasa, modelul iti da impresia de viteza si forta, chiar si atunci cand potentul motor, de 5.0 litri capabil sa dezvolte 520 de cai si un cuplu de 510 Nm, nu se afla in actiune. Acoperisul retractabil, din material textil, armonizeaza perfect cu liniile caroseriei, Spyderul aratand cel putin la fel de bine ca varianta cu plafon metalic.

O data pornit motorul, inima pulseaza in acelasi ritm cu acul turometrului, sunetul fiind mirific. La turatii joase are o tonalitate groasa, de bariton, dar pe masura ce este apasata pedala, urechiile sunt inundate de decibeli agresivi rezultati din uzina mobila aflata la doar 30 de centimetrii in spatele capului. De precizat ca, plafonul textil nu atenueaza absolut deloc simfonia data de cilindrii, acuratetea fiind aceeasi in ambele configuratii. Plierea softop-ului este absolut spectaculoasa, implicand ridicarea, prin apasarea unui singur buton, capotei motorului si glisarea intr-un compartiment special plasat in spatele scaunelor...si din pacate dureaza doar 20 de secunde.

Accesul in interior poate fi un pic dificil pentru persoanele de peste 1,80 metri, dar odata asezat in scaunul bine profilat, pozitia de condus este excelenta si foarte ergonomica, cu un plus pentru volanul perfect proportionat, pedalele racing si padelele ideal plasate. Pretul modelului expus s-a ridicat la aprox. 170.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri