Gold iPod de la Amosu

Gold iPod de la AmosuLondonezii de la Amosu vin cu o oferta irezistibila…aceea de a imbraca deja banalul iPod in aur de 24 K, si chiar de a grava, pe spate, numele sau piesa favorita.

Din februarie si pana in prezent, aproximativ 7.000 de clienti au apelat la serviciile britanicilor, care planuiesc sa isi extinda oferta si asupra mult mediatizatului iPhone.

Din portofoliul Amosu nu lipsesc nici alti producatori celebri de terminale mobile, precum Motorola, Nokia sau LG. Am putea spune ca optiunile de “tuning”, asemenea preturilor, sunt nelimitate.


Pret: 830 dolari (fara gravare)

Vertu

VertuConversatiile nu sunt deloc ieftine de la acest telefon din aur de 18 K, ornate cu peste 900 de briliante, safire roz si rubine.

Cu acest model, editie speciala, Vertu depaseste cu mult pretul mediu cu care si-a obisnuit fanii, si asa suficient de ridicat, daca luam in considerare faptul ca un terminal Vertu costa intre 5.000 si 25.000 dolari.

Insa, asemenea celorlalte telefoane produse de Vertu, si acest model – Signaure Diamond – ofera posesorilor sai posibilitatea conectarii, din orice colt al lumii, prin simpla apasare a unui buton, la un serviciu de asistenta non-stop.

Pret: 73.000 dolari

Mouse cu diamante Pat Says Now

Mouse cu diamante Pat Says NowDespre acest mouse, cel mai scump din lume pana in prezent, placat cu aur alb de 18 K si presarat cu 59 de diamante, se spune ca ofera o experienta interesanta…aceea de a naviga cu stil.

Desi din seria limitata Diamond Flowers au fost vandute doar cateva unitati, producatorul de origine suedeza, Pat Says Now, se mandreste cu un amplu portofoliu de mousi, in cele mai variate forme si culori.

Mai mult decat atat, modelele din editia limitata, pot fi personalizate, la cerere…spre exemplu, poate fi inscrisptionat, cu diamante, numele sau logo-ul pe partea superioara.

Pret: 25.000 dolari

Laptop Luvaglio

Laptop LuvaglioMult succes in incercarea de a gasi unul mai scump…Producatorul de origine britanica Luvaglio, renumit pentru oferta sa exclusivista, detine in portofoliu primul laptop din lume ce bate milionul de dolari, printre dotarile caruia se numara: ecran LED de 17", memorie de 128 GB, memory stick USB incorporat, MP3 player si Blue-Ray.

In ceea ce priveste caracteristica de exclusivitate, trebuie sa stiti ca butonul de pornire/oprire este reprezentat printr-un inel cu diamante, detasabil, care se poate purta ca bijuterie si care este, in acelasi timp, responsabil de securitatea laptop-ului.

Pret: 1.000.000 dolari

Telecomanda Bang & Olufsen Beo5

Telecomanda Bang & Olufsen Beo5Desi nu sclipeste, cateodata, luxul suprem este atunci cand nu e nevoie sa te ridici din pat pentru nimic...acesta este momentul in care intra-n scena telecomanda produsa de Bang & Olufsen.

Avand toate detaliile legate de tehnologia specifica fiecarei case (televizor, DVD player, sistem de iluminat, aer conditionat, centrala, sistem de securitate), Bang & Olufsen personalizeaza, pentru fiecare camin in parte, o telecomanda universala.

Pret: 560 dolari