Construit pe cel mai inalt punct din Bucuresti, a fost reconstruit

Construit pe cel mai inalt punct din Bucuresti, a fost reconstruitConstruit pe cel mai inalt punct din Bucuresti, a fost reconstruit acum pe cele mai inalte standarde ale elegantei si luxului din Romania. Carol Parc Hotel este rezultatul pasiunii pe care proprietara imobilului, doamna Petre – Schlie a facut-o pentru aceasta cladire si zona care plangea de tristetea abandonarii, ignorantei si indiferentei autoritatilor si fata de putinele lucruri frumoase care au mai scapat furiei epocii de aur si a epocilor ce au urmat dupa 1989. Fiecare camera este unica prin decoratiunile sale, special aduse sau facute la comanda in ateliere de renume si manufacturi din toata lumea. Baile somptuoase cu faianta Laura Biagiotti, cosmeticele Bvlgari, plasmele din camere dar si din bai, dar mai ales semineele functionale, paturile regale, cartile vechi autentice legate in piele, mobilierul din lemn nobil realizat la Verona si matasurile fine ale tapetului, nimic nu este lasat la intamplare si totul este ceea ce pare…sau chiar mai mult decat atat.

Cam in tot ce se vede in Carol Parc Hotel (deci

Cam in tot ce se vede in <strong>Carol Parc Hotel</strong> (deciCam in tot ce se vede in Carol Parc Hotel (deci in afara betoanelor turnate) se ascunde o poveste. De la tesaturile alese, la mobilier, la piesele de décor, tapetul descoperit in Scandinavia, in Germania si la Milano adus in x variante la Verona in atelierul de design care a creat efectiv imaginea hotelului si combinat pentru a obtine ceea ce Uniunea Arhitectilor din Romania a desemnat drept "Cel mai bun proiect de restaurare si design din Romania pe anul 2007". Mai mult decat atat, Carol Parc Hotel a fost introdus in prestigiosul top mondial "The gold list" pentru cele mai bune hoteluri si resorturi din lume. Sumele investite in cele 19 camere ale hotelului, care se ridica la cateva milioane de euro, claseaza hotelul in fruntea mai multor topuri, cum ar fi cea mai mare investitie pe o camera de hotel din Romania, cel mai scump hotel si totodata singurul de cinci stele care poate fi inchis pentru un singur client, pentru 17.000 euro/noapte. Tot aici se gaseste una dintre cele mai rafinate colectii de vinuri, sampanii exclusive, dar si una dintre cele mai scumpe sortimente de ape minerale din lume.

Carol Parc Hotel – ca de altfel toate hotelurile

<strong>Carol Parc Hotel</strong> &ndash; ca de altfel toate hotelurileCarol Parc Hotel – ca de altfel toate hotelurile de acest gen din lume – exploateaza ceea ce hoteluri de lux de mari dimensiuni nu ofera, nu pot oferi, nu au disponibilitatea sau flexibilitatea sa o faca, acestea din urma fiind in principal realizate pe rationamente pur economice. Gradul foarte ridicat de personalizare al serviciilor este posibil atat prin numarul relativ mic de camere si de oaspeti dar si prin raportul foarte mare de personal pe camera; astfel daca intr-un hotel normal de lux acest raport este de 1.5-1.7 angajati pe camera la Carol Parc Hotel acesta va atinge in curand 3.5-3.7 angajati pe camera. Pregatirea si calitatea angajatilor difera de asemenea. Astfel, daca la majoritatea hotelurilor mari de lux personalul are doar pregatirea profesionala necesara, la Carol Parc Hotel exista ospatari sau cameriste cu studii superioare, vorbitori de una sau mai multe limbi straine si cu o baza solida de cultura generala ceea ce le permite o anumita dezinvoltura in comunicare si in a se intretine cu oaspetii, a fi foarte receptivi la exigentele si dorintele acestora.

Personalizarea serviciilor este realizata prin disponibilitatea si

Personalizarea serviciilor este realizata prin disponibilitatea siPersonalizarea serviciilor este realizata prin disponibilitatea si capacitatea hotelului de a satisface cerinte personale de confort, de dotari, de servicii, etc dar si prin detalii standard de calitate deosebita precum cosmetice Bvlgari, vaze cu flori, cosuri cu fructe, ciocolata Godiva pe perna, apa plata sau minerala in camera pentru noapte, nu de orice fel ci de cele mai multe ori in masura disponibilitatilor, dar si mergand peste acestea, florile, fructele si chiar apa minerala vor fi cele preferate si solicitate. Cafea, ceai si fursecuri sunt permanent gratuit la dispozitia oaspetilor in Piano-Clubu-ul hotelului, etc. Serviciile Carol Parc merg pana acolo incat poate fi oferita o camera cu anumite dotari, de o anumita culoare, mobilier si destinatie principala conform cerintelor prealabile.

Carol Parc Hotel are un tarif mediu pe camera

<strong>Carol Parc Hotel</strong> are un <strong>tarif mediu pe camera</strong>Carol Parc Hotel are un tarif mediu pe camera de circa 550 de euro/noapte, dar acesta este rezultatul unei plaje de la 300 de euro cea mai ieftina camera pana la 1.500 de euro pe camera. Ca tarif mediu/camera Carol Parc Hotel este cu siguranta cel mai scump hotel din Romania insa 300 de euro pe noapte este un tarif normal la alte hoteluri de 5 stele cum si 1.500 de euro nu este cel mai scump tarif pentru o camera intr-un hotel din Romania. Bazandu-se, printre altele, si pe experienta sa din trecut la cele mai exclusiviste hoteluri din New York si Elvetia, proprietara hotelului considera ca indiferent de pretul camerei, un asemenea hotel este plin tot timpul.

La Carol Parc Hotel serviciile de care beneficiaza toti oaspetii

La Carol Parc Hotel serviciile de care beneficiaza toti oaspetiiLa Carol Parc Hotel serviciile de care beneficiaza toti oaspetii fie ca ocupa o camera de 300 fie una de 1.500 de euro sunt de o deosebita calitate ceea ce implicit costa. Spre exemplu, in baie este pusa la dispozitia clientilor o linie completa de cosmetice Bvlgari, care, dupa preferinte, poate fi schimbata in Lanvin, Choppard sau Bogner, toate fara costuri suplimentare. Room Service-ul la Carol Parc Hotel asigura spre deosebire de orice alt hotel de 5 stele - unde te poti astepta ca la 3 dimineata sa primesti cel mult o friptura daca nu chiar numai un sandwich – 24 de ore din 24 "full a la carte meniu" cu toate produsele din meniul restaurantului Poem, gatite de un bucatar principal si cu inalta calificare si servite in camera cu tot protocolul unui restaurant de lux de catre un ospatar cu inalta calificare.

Proiectul Carol Parc Hotel este greu de evaluat prin prisma unor

Proiectul Carol Parc Hotel este greu de evaluat prin prisma unorProiectul Carol Parc Hotel este greu de evaluat prin prisma unor cifre seci care sa se poata regasi in tone sau metri cubi de beton, in bucati de paturi, mese, sau metri patrati de marmura. Adevarata valoare a Carol Parc Hotel consta in eforturile de peste trei ani, in lucrarea de restaurare, in design-ul rezultat, in faptul ca este unic din foarte multe puncte de vedere. Ceea ce a determinat mai multe surse sa-l declare cea mai scumpa investitie hoteliera din Romania au fost cu siguranta nu numai o suma lucrarilor contabilizabile pe care au avut curiozitatea sa le adune si sa constate ca este cel mai scump proiect de acest gen dar si elemente precum valoarea artistica, arhitecturala si istorica a imobilului, numeroase opere de arta si piese de décor originale care impodobesc interioarele si nu in ultimul rand ofertele repetate intre 9 si 12 milioane de euro dar refuzate de proprietari de a vinde imobilul care-i confera poate singura valoare reala cea de piata.