1 / 6

Caparo T1

Ba chiar au ajuns subiect de anecdote in randul soferilor cu multi cai sub talpa si personaje de film, responsabile cu umorul involuntar. Fie ca au fost material de format meleuri, in incercarile de a opri un Taxi alb, condus de personajul interpretat de Samy Naceri, sau ca au dimensiuni transatlantice, rivalizand cu politistii americani, iubitori de gogosi, sau sunt sedanuri cu 90 de cai si cu aerodinamica relativa, masinile de politie reprezinta doar sparring-partneri pentru bolizii cu sute de cai sub capota.

Londonezii, insa, ar trebui sa se gandeasca bine, inainte de a-si masura puterile cu Politia Metropolitana. Arma suprema impotriva vitezomanilor si cea mai agila masina cu girofar construita vreodata este acum pregatita sa iasa ca un leopard la vanatoare de gazele pe strazile din capitala britanica.

Caparo T1 poate atinge suta de kilometri in doar 2,5 secunde si are mai multe in comun cu monoposturile din F1, decat cu masinile de patrulare de pe M1. Viteza maxima: aproximativ 322 de km/h, iar pretul se ridica la aceasi valoare, urmata de trei zerouri si exprimata in euro. Desi multi delicventi vor implora sa mearga cu T1 la sectie, vestea proasta este ca are doar doua locuri, iar accesul la locul pasagerului se face destul de dificil si este imposibil sa urci incatusat.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri