Harman/Kardon EP 720

Harman/Kardon EP 720Pret: 150 dolari

In materie de casti mobile, obsedatii de precizie de la Etymotic Research au adus pe piata un model nou, Harman Kardon EP720, numai bun de folosit pe strada. Imbracate in spuma si strat triplu de silicon, castile Harman Kardon EP 720 ofera izolatie pentru zgomotul exterior, astfel incat utilizatorul sa se bucure nestingherit de muzica preferata.

Comercializate in culorile alb sau negru, castile vin la pachet cu o carcasa din material sintetic, cu multe buzunare, creata special pentru un iPod. O problema ar putea avea iubitorii bass-ului, pentru ca la acest capitol revistele de specialitate nu au acordat un punctaj prea mare modelului.

Sennheiser CX-300

Sennheiser CX-300Pret: 90 dolari

Castile in-ear de inalta performanta Sennheiser CX-300 au fost special construite pentru a asculta muzica in miscare. Adaptoarele intra-aurale pe trei dimendiuni din pachetul de achizitie asigura potrivirea perfecta in canalul auditiv pentru reducerea zgomotelor ambientale.

Foarte mici si usoare, castile Sennheiser CX-300 pot fi folosite cu succes cu un player portabil sau, de ce nu, cu o consola portabila. Din nefericire producatorul nu a creat si accesorii pentru acest model, astfel ca nu putem beneficia nici macar de o punga de transport.

V-MODA Bass Freq

V-MODA Bass FreqPret: 40 dolari

Producatorul californian V-Moda s-a gandit mai intai la aspect atunci cand a creat castile V-MODA Bass Freq. Astfel americanii nu s-au orientat doar catre alb si negru si au apelat si la culori mai vii si stilate, rosu, verde sau orange fiind doar cateva exemple.

Modelul a primit anul acesta o distinctie din partea revistei CNET, Editor's Choice Award, premui acordat pentru calitatea produsului.Astfel revista le-a catalogat ca fiind mai zgomotoase ca orice alte casti, oferind o calitate excelenta a sunetului. Modelul V-MODA Bass Freq este potrivit pentru iubitorii bass-ului posesori de playere Creative Zen Micro care au un buget putin cam stramtorat.

Apple In-Ear

Apple In-EarPret: 39 dolari

Ce ar putea completa cel mai bine iPod-ul tau decat o pereche de casti Apple In-Ear la set cu o carcasa in care sa iti incapa toate perfect? Modelul de casti intra-aurale Apple In-Ear ofera calitate sonora performanta si reducere a zgomotului ambinetal, astfel incat sa te poti bucura de muzica si atunci cand esti in miscare.

Modelul este destul de confortabil, are trei dimensiuni adaptabile, iar cablul este destul de lung pentru libertatea de care aveti nevoie atunci cand sunteti in miscare.

Shure SE210

Shure SE210Pret: 150 dolari

Ergonomice, usoare si stilate, cu capacitatea de reducere a sunetului, castile Shure SE210 ofera o auditie deosebita indiferent unde doriti sa ascultati muzica. Create special pentru persoanele in miscare de catre inginerii de la Shure, castile folosesc un singur conductor echilibrat pentru a oferi o experienta audio impresionanta.

Considerate de Cnn Cadillacul castilor audio intra-aulare, modelul Shure SE210 ofera calitate sporita a sunetului si izolare a zgomotului ambiental la un randament ridicat, la un pret pe masura.

Creative ZEN Aurvana

Creative ZEN AurvanaPret: 100 dolari

Creative ZEN a adus pe piata un model competitiv, Aurvana, usoare, stilate, potrvite pentru persoanele in miscare si pentru dispozitivele mobile (partea mai scurta a cablului, care are lungimea de un metru, face folosirea acestora la desktop putin mai dificila). Modelul in-ear vine cu sase dimensiuni de adaptoare intra-aulare care sa asigure potrivirea perfecta a castilor in canalul auditiv. Performanta modelului Creative ZEN Aurvana asigura distingerea fiecarui instrument pe care il auziti intr-o piesa, i-a asigurat pe editorii Cnn audiofilul Michael Fremer.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Cele mai tari bijuterii high-tech
2. Patru alternative la iPhone
3. Notebook-uri de lux ultra-portabile