1 / 13

Festivalul Brazilor de Craciun

Expozitia se va incheia in data de 5 decembrie, cand bradutii vor fi licitati, ca in fiecare an, in cadrul Galei ce va reuni reprezentanti de marca ai companiilor, mass-media, mediului politic si cultural. Fondurile provenite din licitatia brazilor vor fi folosite de organizatia Salvati Copiii pentru continuarea programului de reintegrare scolara si sociala a copiilor care au fost obligati sa munceasca. In cadrul editiilor precedente, Festivalul a reusit sa stranga putin peste 700.000 de euro, bani investiti in proiectele derulate de Salvati Copiii Romania.

Autorii bradutilor de anul acesta sunt: Adrian Oianu, Alexandru Ghildus, Wilhelmina Arz, Irina Marinescu, Magazinul Victoria 46 (brad Roberto Cavalli), Rita Muresan, Stephan Pelger, Venera Arapu, Cristian Mungiu, I.D. Sarrieri, Oxette, Louis Vuitton, Togo Design, Voluntarii si Copiii Salvati Copiii.

Fiecare bradut prezinta o poveste emotionanta, care, indiferent ca poarta cu gandul catre copilarie, catre traditie si simplitate, catre inovatie, catre delicatete si fragilitate, toate invita la frumosul gest de a darui, la a fi aproape de copiii care au nevoie de ajutor.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri