Night of The Stars la Carol Parc Hotel

Night of The Stars la Carol Parc HotelCarol Parc Hotel si Restaurantul Poem si-au propus pentru primul lor an de functionare o suita de evenimente de-a lungul intregii luni a cadourilor, sub motto-ul Fairy Tales At Carol Parc Hotel.

Petrecerea de Revelion ce se va desfasura sub denumirea de Night of The Stars va reuni doar 40 de oaspeti, desi capacitatea restaurantului este de circa 80-110 locuri, pentru ca se doreste un adevarat spectacol. In rauri de Cristal Roederer si Dom Perignon invitatii se vor desfata cu selectii de caviar iranian, frantuzesc si din Scandinavia, cu preparate de-a dreptul extravagante realizate din importuri de materii prime foarte proaspete deja comandate care vor ajunge cu avioanele in ziua sau in zilele premergatoare fiecarui eveniment.

Programul artistic combina in functie de eveniment si tinuta acestuia muzica clasica, muzica de sezon, jazz si muzica de dans interpretata de fiecare data, live, de voci sau muzicieni de renume (Paula Seling, Vlad Mirita, trio-uri si quartete de renume).

Pretul: 300 euro de persoana. Cei interesati pot opta pentru un pachet complet ce include cazare in camera dubla, cina si mic dejun pentru 550 euro de persoana.

Vaporul Crowne Plaza

Vaporul Crowne PlazaCrowne Plaza propune pentru noaptea dintre ani un concept extrem de interesant: hotelul este un mare vapor de croaziera de 5 stele care isi poarta oaspetii intr-o calatorie catre anul 2008 oprindu-se in diverse porturi din intreaga lume. In noaptea de revelion oaspetii vor urca puntea "vaporului" Crowne Plaza, vor fi intampinati de echipaj si de capitan si dupa ce vor partcipa la instructajul de securitate isi vor ocupa locurile in sala de bal. Pentru aceasta seara vor fi rezervate salile Crown Ballroom, Primavera si Braseria hotelului. Va fi un periplu gastronomic, cu opriri in porturi celebre pentru a gusta din specialitati locale: delicatese frantuzesti stropite cu vin de Bordeaux, exotismul mancarii argentiniene la Buenos Aires, rafinamentul fructelor de mare la Copenhaga, sushi si satay in Marea Chinei, curry cu legume si katlezi in Oceanul Indian, condimente si arome orientale in Dubai, plus alte popasuri la fel de incitante. Rasfatul simturilor prilejuit de calatoria culinara in cele opt porturi din intreaga lume va fi sustinut de ritmuri pe masura: dansuri spaniole, cantonete italiene, evergreen-uri si muzica de dans, ritmuri latine. Momentul suspans al serii va fi cel in care se va extrage la tombola premiul cel mare - o croaziera de 2 persoane, o saptamana in Caraibe, premiul oferit de Royal Caribbean prin agentia Happy Tour. Calatoria se va sfarsi in dimineata zilei de 01.01 cand "vaporul" va acosta pe tarmul noului an, la un brunch de inceput de an si la un prim pahar de sampanie.

Preturi: Crown Ballroom - 690 lei, Primavera - 590 lei, Braserie - 470 lei, includ bufet si bar international nelimitat, toata seara, taxe incluse.

Cei care vor ca ultima zi din an sa fie perfecta pot inchiria o camera in hotel in noaptea de Anul Nou, pentru 235 lei, cu taxe incluse, cazare in camera dubla sau 485 lei, taxe incluse, cazare si brunch in 01.01.2008 pentru 2 persoane.

Athenee Palace Hilton

Athenee Palace HiltonAthenee Palace Hilton vine in intampinarea celor interesati cu mai multe variante pentru petrecerea de Anul Nou.

Trebuie mentionat faptul ca invitatii pot opta pentru o cina privata in ambianta extravaganta a Athenee Palace Suite. Oferta include un meniu exclusivist, acces pe terasa Executive Floor pentru a privi jocul de artificii de la miezul noptii, camera pentru doua persoane si mic dejun.

Pretul porneste de la 4.800 lei pentru doua persoane, 1.000 lei pentru fiecare persoana in plus. Oferta este limitata pentru 6 persoane.

Executive Lounge, Hilton

Executive Lounge, HiltonO prima varianta ar fi intampinarea Anului Nou sub cerul instelat, in Executive Lounge, in cadrul unei petreceri ce va fi insufletita de spectacole de dans si muzica live.

Meniul de Anul Nou va contine:
  • Carpaccio de caprioara cu sos de prune si salata Rocket;
  • Tocanita de ciuperci cu sauté din specialitati de vital;
  • File de lup de mare cu rosioare, capere si sos de vin alb;
  • Sorbet de vin dulce;
  • Medalion de vita cu cartofi aromatic cu trufe si sos de legume;
  • Souffle cald de ciocolata cu sos de vanilie;

Pret: 860 lei

Robertos, Hilton

Cea de-a doua propunere din partea Hilton: trecerea in Noul An intr-o atmosfera incendiara de Cabaret din Roberto’s, printre spectacole de dans si numere de magie.

Meniul de Anul Nou va contine:
  • Pannacotta de somon cu crab si pesto;
  • File de calcan la gratar cu pere si rizoto cu miere si sparanghel la gratar;
  • Ravioli umplute cu ricotta, spanac si sunca de Parma si servite cu sos picant de rosioare;
  • Sorbet de Prosecco;
  • Medalioane de vitel cu dovlecei umpluti si saltimbocca de legume;
  • Zabaglione cald cu biscuiti proaspeti;

Pret: 725 lei

Le Diplomate, Hilton

Le Diplomate, HiltonUltima varianta: locatia selecta, cu iz istoric - Le Diplomate, unde renumitii Calin Geambasu Band si Blondy, alaturi de trupa de dansatori “Dansez pentru tine”, precum si delicioase specialitati culinare, vor face ca noaptea de Anul Nou sa fie una memorabila.

Meniul de Anul Nou va contine:
  • Carpaccio de ton marinat cu salata de homar, telina, mere si busuioc;
  • Supa crema de anghinare aromata cu patrunjel si trufe proaspete;
  • File de calcan cu piure si tandoori de legume;
  • Serbet de fructe exotice cu sampanie;
  • Duet de vita si vitel cu rizoto cu sfecla si sparanghel;
  • Con de ciocolata aromata;

Pret: 860 lei

Avalon, Howard Johnson Grand Plaza

Avalon, Howard Johnson Grand PlazaPetrecerea de anul nou va avea loc in restaurantul Avalon, incepand cu ora 19:30, si va fi presarata cu muzica live, dansuri latino (bacheta, rueda, cha-cha, salsa), recital al unei interprete de opera, muzica disco pentru toate gusturile si varstele.

Meniu cu 7 feluri:
  • Assorted Amuse Bouche; White Chocolate with Black Caviar; Marinated Salmon & Horseradish “Air”; Smoked Duck & Galileo Melon “Caviar”;
  • Ahi Tuna Crudo; Julienne Cucumber & Mango Wasabi Soya Dressing;
  • Sea Scallops Wrapped in Smoky Bacon; Nutmeg Blossom Scented Cauliflower Pure and Micro Greens Salad;
  • Teriyaki Glazed Blackened Atlantic Salmon; Lemongrass Scented Risotto, Asparagus, Champagne Foam;
  • Lime Sorbetto & Vodka Martini Solids;
  • Argentine Beef Medallion; Whiskey infused Espresso Sauce, Fresh Marahuja Juice Jelly, Dijon Scented Crushed Potatoes and Assorted Vegetables;
  • Midnight Chocolate Extravaganza; Chef’s New Years Surprise;

Pret: 700 lei

In ceea ce priveste tarifele de cazare, Hotelul Howard Johnson Grand Plaza a pregatit o oferta speciala pentru perioada 20 decembrie - 7 ianuarie: 70 euro plus taxe pentru camera single si 80 euro plus taxe pentru camera dubla (aceasta oferta include si noaptea de Revelion).

Revelion cu premii la InterContinental

Revelion cu premii la InterContinentalSi InterContinental are mai multe propuneri noaptea de Anul Nou:

Sala Balada: Salutari din lumea stralucitoare a Micului Paris vor spune in seara de Revelion Luminita Anghel si trupa Slang. Interpretari vibrante ale vremurilor demult apuse si o atmosfera dansanta precum numai in anii interbelici mai gaseai... Un meniu de gala “a la Parisienne”, tombola cu premii, artificiile de Anul Nou din Piata Universitatii – in direct.

Pret: 795 lei/ persoana, cu pachet de bauturi inclus, parcare libera in limita locurilor disponibile.

Sala Ronda: InterContinental isi imbie oaspetii cu Bufetul de Gala Festiva si o atmosfera incendiara alaturi de Jojo, Mandinga, Andra si trupa TZ. Tombola de Revelion si artificiile din Piata Universitatii incluse.

Pret: 685 lei/ persoana, pachet de bauturi inclus, parcare libera in limita locurilor disponibile.

Pentru cei care aleg sa isi petreaca Revelionul alaturi de InterContinental, exista si un tarif special de cazare pentru noaptea dintre ani: 80 euro/camera, 150 euro/apartament, cu mic dejun si taxe incluse.

Si pentru prima zi din an InterContinental a pregatit ceva special, oaspetii fiind invitati, incepand cu ora 12, sa asculte faimosul concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena, intr-o atmosfera de sarbatoare, in Corso Brasserie, in timp ce savureaza un pahar de sampanie si un meniu usor.

Pret: 95 lei/ persoana

Pure Magic la Mariott

Pure Magic la MariottO noapte magica in care oaspetii Mariott sunt invitati la o calatorie in jurul Lumii, strabatuta intr-o singura noapte prin intermediul simturilor. Si asta va fi… Pure Magic!

Vin spumant si jocuri de artificii in fata hotelului, urmate de un spectacol stralucitor sustinut de Mandinga si de o aparitie speciala Horia Brenciu in Vienna Café. Simturile vor fermata in aceasta exuberant magica de lumina, muzica si culoare.

Cinci propuneri magice de la Mariott

Cinci propuneri magice de la MariottMagic Glow: The American Way, gazduit de Cove: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Stridii proaspete, creveti, scoici si crabi, crab servit cu sos de fructe, burger din antricot de vita in stil Rossini, medalioane de vita cu creveti, tarta de branza prajita cu sos de fructe.

Magic Savors: French Mirage, gazduit de Horia Brenciu: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Terina de ficat de gasca servita cu marmelada de ceapa, canapés cu caviar Sevruga, quiche cu homar de Bretania, stridii proaspete servite cu vinegreta de usturoi, prajitura de castane de Aubenas.

Magic Touch: Asian Fever, gazduit de Albertina: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Brulee din ficat de gasca cu ghimbir si crocant din zahar de palmier, selectie de Sushi si Sashimi, rata crocanta in stil Peking, tempura de somon cu sos dulce-acrisor, budinca de orez cu aroma de anason servita cu sos de mango picant.

Magic Scents: Italian Allure, gazduit de Cristi Iacob: 750 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Homar proaspat la gratar, lasagna cu somon afumat, terina de iepure cu masline si anghinare, terina de ciuperci cu trufe si mascarpone, Tiramisu cu zmeura.

Magic Rhythms, gazduit de Salsaphoria: 650 lei/persoana, TVA inclus;
  • Selectiuni din meniu: Carpaccio de scoici St. Jaques servit cu mango si miere, paella cu fructe de mare si creveti, muschi de vita cu ierburi si sos Chimi Churri, peste snaper cu sos picant de cocos si coriandru, mousse de banane si ciocolata amaruie.