Canon Powershot G7

Canon Powershot G7European Advanced Compact Camera

Canon Powershot G7 este urmasul revolutionarului G6. Dotat cu un senzor de 10 megapixeli, zoom optic 6x (echivalent 35-210mm) cu stabilizator de imagine, gama de sensibilitate ISO 80-1600 si un procesor de imagine Digic III de ultima generatie, compactul si robustul PowerShot G7 este, pe buna dreptate, irezistibil.

Canon EOS-1D Mark III

Canon EOS-1D Mark IIIEuropean Professional Camera

EOS-1Ds Mark III dispune de o rezolutie de 21 megapixeli si o viteza de 5 cadre/sec. Oferind o adancime de culoare de 14 biti datorita senzorului CMOS de 35mm full frame, noul varf de lance al familiei SLR produce fisiere care pot converti imagini de pana la 100MB in format TIFF necompresat de 16 biti. Procesorul dual DIGIC III suporta fotografiere continua de 5 fps de pana la 56 de JPEG-uri mari (12 RAW), prag neatins de alta camera foto la aceasta rezolutie.

Fujifilm FinePix S5 Pro

Fujifilm FinePix S5 ProEuropean Advanced Camera

Fuji FinePix S5 Pro, predecesorul lui S3, uimeste prin dinamic range-ul sau, senzitivitatea ISO care ajunge pana la 3200, corpul durabil si AF-ul. S5 Pro are o rezolutie de 12.24 megapixeli, datorita incorporarii tehnologiei Super CCD SR double pixel (6.17MP S-pixels si 6.17 MP R-pixels) ce garanteaza rezultate uimitoare. Carcasa camerei este din aliaj de magneziu, cu garnituri de sigilare impotriva vaporilor de apa si a prafului, lucru care o face sa fie foarte durabila, potrivita pentru fotograful de studio cat si celui care fotografiaza pe teren in conditii extreme.

JVC GZ-MG130/131

JVC GZ-MG130/131European Family Camcorder

JVC GZ-MG130/131dispune de un zoom optic de 34x, stabilizator de imagine, un hard disc intern de 30GB, un slot de card SD pentru o varietate de optiuni de inregistrare video si foto, precum si un procesor Gigabrid care creste calitatea imaginii. Aceasta camera mai dispune si de avantajul unui transfer rapid pe DVD cu ajutorul PC-ului, datorita conexiunii USB2 si softului inclus PowerCinema. GZ-MG130/131 este o camera robusta, dar in acelasi timp usor de manevrat, cantarind numai 365gr.

LG BH100

LG BH100European HD Player

LG Super Multi Blue Player este primul player din lume de inalta definitie in format dual, capabil sa redea ambele formate: Blu-ray si HD DVD. Aceasta noua generatie de playere reprezinta suportul ideal pentru gama extinsa de televizoare cu plasma Full HD 1080p si LCD HD de la LG, capabile sa redea materiale video la cea mai inalta rezolutie. LG BH100 upgradeaza DVD-ul standard aducandu-l la o rezolutie de 1080i si ofera astfel o solutie compatibila cu o multitudine de filme, imbunatatind in acelasi timp calitatea imaginii pe respectivele compact discuri. Playerul incorporeaza butoane senzitive si o telecomanda iluminata care permite un control mai facil si mai comod.

LG TouchMe FM37

LG TouchMe FM37European Personal Media Player

Primul MP3 player cu ecran senzitiv de la LG (Touch Me) elimina navigarea greoaie cu ajutorul butoanelor, oferind utilizatorilor posibilitatea de a naviga usor prin meniu, prin atingere, derulare sau prin tragerea fisierelor direct pe ecranul TFT LCD de 2.4 inch. Masurand doar 51.5 mm latime, 90mm lungime si 9.9mm inaltime, LG FM37 Touch Me are un aspect slim si minimalist. Acest dispozitiv high-tech reda fisiere video MPEG4 si cele mai populare fisiere audio incluzand MP3, WMA, OGG si ASF. Echipat cu o memorie flash de 2 sau 4 GB, LG FM37 poate reda 3 ore de inregistrare video sau 20 de ore audio. LG FM37 include functiile radio FM, voice recorder si dispune de o viteza de transfer ultra rapida prin USB 2.0.

Nokia N95

Nokia N95European Media Phone

N95 s-a remarcat in principal prin faptul ca dispune de "toate functiile pe care si le-ar putea dori cineva de la un dispozitiv mobil" si, in plus, "nu este doar un simplu telefon sau un simbol al statului social; Nokia N95 este in primul rand un instrument de comunicare de generatie viitoare", conform EISA. Printre functiile dispozitivului se numara sistemul de navigatie GPS, camera de 5 megapxeli cu tehnologie optica de la Carl Zeiss si capabilitatile de inregistrare video in format MPEG4, cu pana la 30 de cadre/sec. N95 dispune, de asemenea, de viteze mari de transfer de date, de pana la 3,5 Mb/s, un browser web avansat, capabilitati Wi-Fi, slot pentru carduri microSD.

Olympus E-510

Olympus E-510European Consumer Camera

Olympus E-510 poseda un captator Live-MOS de 10 megapixeli stabilizat (IS), protejat de praf prin Supersonic Wave Filter si care afiseaza imaginea live pe un ecran LCD de tip HyperCrystal de 2,5 inch. Procesorul camerei TruePic III, impreuna cu bufferul de memorie sporit, permite fotografia in raflala la o cadenta de 3 imagini/sec (pana la 7 RAW) si bracketing pe expunere, balans de alb si focalizare. Vizarea se face printr-un vizor tip pentaoglinda, iar expunerea este asigurata de 49 puncte de masura. Imaginile pot fi salvate pe carduri xD-PictureCard sau Compact Flash iar conectarea la calculator se face prin intermediul unui conector USB 2.0 Hi-Speed.

Panasonic DMR-EX87

Panasonic DMR-EX87European DVD/HDD-Recorder

Recorderul DVD/HDD DIGA reprezinta o solutie completa de home entertainment. "Este un video recorder digital superb, fiind in acelasi timp si un receiver DVB-T, iar partea audio se ridica la aceleasi standarde inalte". Remarcile juriului exemplifica realizarile Panasonic in segmentul recorderelor DVD/HDD.

Panasonic HDC-SD1

Panasonic HDC-SD1European Memory Camcorder

Memory camcorder-ul HDC-SD1 de la Panasonic cu inregistrare pe card SD a fost vazut de juriul EISA drept "una dintre cele mai mici si mai fiabile camere video de Inalta Rezolutie al carei sunet este la fel de impresionant, in timp ce joytick-ul face ca acest camcorder sa fie foarte usor de manuit".

Panasonic Lumix DMC-TZ3

Panasonic Lumix DMC-TZ3European Compact Camera

LUMIX DMC-TZ3 a fost vazuta de juriul foto drept "o camera compacta dotata cu lentile zoom de 28-280 mm care ofera imagini foarte clare". Deoarece acopera cele mai uzuale distante focale, aceasta este o camera excelenta pentru calatorii si vacante. Sistemul autofocus este rapid si sensibil, iar stabilizatorul optic al imaginii permite folosirea setarilor sale fara a fi necesar un trepied. Lentilele Leica wide-angle de 28 mm, zoom optic de 10x, 7.2 megapixeli, LCD-ul de 3 inch fac din TZ3 companionul perfect in toate calatoriile.

Pentax K10D

Pentax K10DEuropean Camera

Hotararea juriului EISA a survenit dupa ce Pentax K10D mai castigase alte doua diplome importante ale industriei de profil: "Best D-SLR Expert in Europe 2007" acordata de Technical Image Press Association (TIPA) si "Camera Grand Prix 2007" acordata de Camera Journal Press Club (CJPC) in Japonia. K10D este rezistent la apa si inzestrat cu sistemul proprietar Shake Reduction care nu necesita lentile speciale.

Philips 47PFL9732D

Philips 47PFL9732DEuropean Full-HD LCD-TV

Savurati experienta de vizionare perfecta, cu ajutorul acestui televizor Philips Cineos cu motor Perfect Pixel HD, Ambilight Surround, afisaj Full HD 1920 x 1080p (cea mai ridicata rezolutie care poate fi obtinuta din surse HD) si tehnologie Clear LCD de 100 Hz. Conexiunea USB si cititorul de carduri de memorie ofera acces multimedia complet. Tunerul DVB-T integrat permite receptionarea, vizionarea si inregistrarea programelor emise in standardul DVB-T, fara a avea nevoie de un set top box suplimentar sau de cabluri in plus.

Pioneer PDP-LX508D

Pioneer PDP-LX508DEuropean Full-HD Plasma-TV

Nimic nu este mai impresionant si emotionant decat filmul. Acesta este motivul pentru care expertii Pioneer au investit zece ani in design, cercetare si dezvoltare pentru a crea KURO: un televizor cu ecran plat care promite o experienta de neuitat, care va va permite sa auziti si sa vizionati filmul ca niciodata pana acum.

Samsung HT-TXQ120

Samsung HT-TXQ120European Home Theater System

Sistemul Samsung HT-TXQ120 a castigat Premiul pentru Sisteme Home Theater, datorita inaltei calitati a sunetului oferit pe 5.1 canale, a boxelor elegante, cu suport la nivelul podelei si finisate intr-o nuanta de negru lacuit, dar si datorita compatibilitatii cu multiple formate video si audio pentru CD-uri, DVD-uri si USB-uri.

Samsung i70 Samsung i70

Samsung i70 Samsung i70European Design Camera

Designul revolutionar al Samsung i70 a atras atentia europenilor care il vad drept "un aparat foto compact seducator, dispunand de un obiectiv decorat cu un cubic zircon - oferind design-ului sau o sensibilitate iesita din comun". In plus, acest aparat foto "propune o carcasa metalica culisanta inovatoare" disponibila in patru culori. Samsung i70 este extrem de popular printre tineri, care apreciaza capacitatile sale de a citii fisierele video MPEG-4, precum si functiile multimedia (cititor MP3).

Samsung SGH-U700

Samsung SGH-U700European Mobile Phone

Modelul slider Samsung SGH-U700 a fost recunoscut pentru design-ul sau de mare eleganta si pentru capacitatea sa de transmisie de date cu viteze de pana la zece mai mari comparativ cu standardul UMTS, prin intermediul tehnologiei HSDPA. De asemenea, modelul s-a remarcat prin player-ul audio si prin capacitatea de video - compresie, precum si prin camera incorporata de 3.2 megapixeli.

Sharp LC-52HD1E

Sharp LC-52HD1EEuropean Time Shift TV

SHARP LC52HD1E are incorporat un videorecorder de 160GB permitand inregistrarea digitala a programelor. Functia time shift de pe telecomanda permite intreruperea in orice moment a programului televizat si reluarea vizionarii acestuia de la momentul in care a fost intrerupt.

Sony BRAVIA KDL-40D3000

Sony BRAVIA KDL-40D3000European Green Television

LCD Bravia cu diagonala de 101,6 cm innobileaza filosofia green design cu inovatii precum modul True Cinema 24p si tehnologia MotionFlow+100Hz pentru mai multa naturalete in redarea imaginilor in miscare. Pentru fiecare centimetru patrat al ecranului de dimensiuni impresionante, Sony Bravia KDL-40D3000 foloseste o energie de numai 0.0395 Watti, cu posibilitatea reducerii consumului de energie o data in plus, prin activarea senzorului de lumina incorporat ce asigura trecerea automata la modul “power saving”. Chiar si numai pentru acest aspect, televizorul cu ecran plat (care surprinde totodata si prin designul sau foarte contemporan) este castigator din start.

Sony Handycam HDR-SR8E

Sony Handycam HDR-SR8EEuropean HD Camcorder

Ultra-compacta si cu un design stilat, varful de lance al camerelor video AVCHD HDD Handycam stocheaza pana la 38 de ore in rezolutie 1080 HD, cu sunet digital surround. Calitatea imaginii este asigurata de senzorul ClearVid CMOS si de inovatia x.v.Colour pentru imagini detaliate, cu o cromatica vibranta, naturala. "Noua camera video ultra-compacta de la Sony este foarte usor de folosit si are o serie de optiuni high-end care includ focalizare manuala, conectarea de casti si microfon extern, dar si operare prin telecomanda via LaNC". In completarea excelentei calitati video, HDR-SR8E ofera, de asemenea, functia de fotografiere, capturand imagini la rezolutie de 6.1 megapixeli.

Sony PLAYSTATION 3

Sony PLAYSTATION 3European Media Center

PLAYSTATION 3 ofera noua generatie de amuzament interactiv - de la filme pe Blu-ray Disc™ si jocuri HD la stocare facila de fisiere audio, video si foto. PS3 este poate cel mai bun exemplu de centru media puternic, gratie includerii unui player audio-video-foto si de asemenea a unui web browser care permite navigarea, descarcarea, jocul si chat-ul pe Internet. Pe langa toate acestea, aveti la dispozitie hard-disk-ul de 60 GB pentru stocarea de continut, plus conexiune Bluetooth, Wi-Fi si Ethernet, in vreme ce patru interfete USB permit conectarea de hard-disk-uri externe si diverse accesorii USB. Cu toate acestea, cea mai importanta functie a PS3 este insa playerul Blu-ray incorporat, care citeste totodata formatele DVD, CD si SACD, recunoscand si noile formate audio surround.

Citeste si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi iti recomandam:

1. Cele mai tari bijuterii high-tech
2. Patru alternative la iPhone
3. Cel mai nou terminal fashion: marca Levi's