1 / 10

Ce este brunch-ul?

Brunch-ul, un concept aparut in Marea Britanie, la sfarsitul secolului 19 (1896), reuneste intr-o singura masa mic-dejunul si pranzul – asa cum arata, de altfel, si etimologia cuvantului - breakfast & lunch.

“Un termen american, pentru cei care vor in ziua libera de duminica sa se scoale mai tarziu si sa manance bine si diversificat”, arata reprezentantii Crowne Plaza.

Brunch-ul incepe, de obicei, intre 11:30-12:00 si poate continua pana dupa-masa tarziu, in jurul orei 16:00.

“Partea frumoasa a unui brunch consta in faptul ca nu are o durata fixa, este o masa pentru care nu trebuie sa te trezesti foarte devreme dimineata si o poti prelungi cat vrei, pana dupa pranz”, sustine Sylvia Petre, proprietara Carol Parc.”Pentru mine brunch-ul este insa mai mult decat o simpla masa, este social gathering, o activitate sociala, o modalitate de a petrece timp alaturi de cei dragi fie acestia prieteni sau familie”, adauga aceasta.

Brunch-ul reprezinta totodata si entertainment, care, in majoritatea cazurilor, inseamna muzica live de cea mai buna calitate.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri