Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping CityBaneasa Shopping City va deveni in curand centrul de fashion, gastronomie si distractie al Bucurestiului. Procesul de inchiriere a spatiilor comerciale din Baneasa Shopping City este in proportie de 100% finalizat.

Mai mult de 50% din suprafata inchiriabila a viitorului mall va imbogati piata romaneasca cu un numar semnificativ de branduri noi, in premiera in Romania.

Printre brandurile de fashion care au ales Baneasa Shopping City ca poarta de intrare in Romania se numara Peek & Cloppenburg, Solmar, Inditex si Azadea.

Peek & Cloppenburg

Peek & CloppenburgPeek & Cloppenburg, un brand lider pe piata germana, va deschide in Baneasa Shopping City un department store (4.000 mp pe 2 niveluri), unde va fi prezent cu o colectie de peste 200 de branduri internationale.

Peek & Cloppenburg
, o multinationala cu o vechime de mai mult de 100 de ani, va gazdui, sub acelasi acoperis, numeroase marci de renume: Armani Collezioni, Hugo Boss, Max Mara, Ralph Lauren, Vogue, Burberry, Ermenegildo Zegna, Lagerfeld, Adidas, Esprit, Armani Jeans, Calvin Klein Jeans, Diesel, DKNY Jeans si multe altele.

Peek & Cloppenburg

Peek & CloppenburgPana la sfarsitul anului 2007, Peek & Cloppenburg avea 69 de magazine in Germania si 27 de magazine in tarile europene. Primele doua magazine dedicate colectiilor barbatesti au fost deschise in Dusseldorf si Berlin.

De asemenea, Peek & Cloppenburg a inaugurat magazine reprezentative in Frankfurt am Main, Berlin, Vienna, Dusseldorf si Stuttgart. Unul dintre cele mai importante magazine ale marcii a fost deschis in 2005, in Cologne si a fost realizat de celebrul arhitect al epocii moderne: Renzo Piano.

Solmar

SolmarSolmar va veni in Baneasa Shopping City cu un numar de 11 magazine.

In afara de brandurile care reprezinta deja compania pe piata locala, cum ar fi: Promod, Castro, Jennyfer, Parfois si IT+, Solmar a mai semnat parteneriate cu Grupul Max Mara pentru brandurile Max Mara Weekend, Marina Rinaldi si Max&Co, cu Mosaic Fashion din Marea Britanie, cu Oasis si, de curand, cu Karen Millen.

Inditex

InditexInditex este unul dintre cei mai mari retaileri de fashion din lume, cu peste 3.500 de outlet-uri in 68 de tari din Europa, Statele Unite, Asia si Africa.

Inditex va deschide in Baneasa Shopping City 7 magazine: pe langa ZARA – cel mai mare lant de magazine din portofoliul sau, alte 6 marci vor fi prezente in centrul comercial, Pull and Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Zara Home.

Inditex

InditexDatorita modelului sau unic de management bazat pe inovatie si flexibilitate, viziunea sa asupra modei, creativitatii si designului calitatii, impreuna cu un raspuns rapid la cererile pietei, compania s-a extins rapid la nivel international si a beneficiat de un excelent raspuns la conceptele sale de vanzari propuse pe piata.

Magazinele Inditex se gasesc in toate orasele mari ale lumii, intotdeauna in principalele destinatii de shopping.

Azadea

AzadeaAzadea Group isi va extinde reteaua romaneasca de magazine prin deschiderea de concept stores in cadrul Baneasa Shopping City in primavara acestui an.

Azadea va aduce in Baneasa Shopping City cele 7 branduri acoperind in acelasi timp 5 sectiuni de fashion: moda si imbracaminte pentru intreaga familie - Piazza Italia, Oviesse, concepte de moda - Salsa Jeans, Xanaka, accesorii - Colours & Beauty, design optic - Sunglass Hut si incaltaminte – Andre.

Azadea

AzadeaAzadea este una dintre cele mai dezvoltate companii de retail care opereaza francize internationale in Orientul Mijlociu, regiunea GCC si Europa de Est.

Cu sediul central in Beirut Lebanon, grupul are peste 250 de magazine localizate strategic in cele mai cunoscute mall-uri si zone de shopping din toate colturile lumii.

Baneasa Shopping City

Baneasa Shopping CityBaneasa Shopping City, parte integrata a Zonei Comerciale Baneasa, reprezinta o constructie de 85,000 mp suprafata inchiriabila care va gazdui peste 220 magazine, restaurante, unitati de servicii si distractie. Constructia centrului comercial a inceput anul trecut si este planificata a se finaliza in primavara anului 2008. Pe langa brandurile importante de fashion, Baneasa Shopping City va oferi si primul food-court pe 3 nivele din tara cu un parter dedicat segmentului fast- food, un prim etaj dedicat restaurantelor precum si cu un etaj 2 dedicat zonei de club & lounge. Baneasa Shopping City va aduce, de asemenea, un concept unic pe piata prin cel mai mare centru de divertisment din Romania.

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Cel mai scump desert din lume
2. Singura multinationala romaneasca de pe catwalk
3. Cele mai renumite 10 branduri de ciocolata