Wally Island

Wally IslandCel mai recent produs iesit din mana proiectantilor de la Wally Yachts este reprezentat de Wally Island, un magnific gigayacht de 99 de metri, care depaseste ca marime majoritatea iahturilor din categoria de lux, readucand in prim plan ideea de insula personala plutitoare.

Wally Island

Wally IslandStilat si rafinat, dotat cu toate facilitatile specifice unui produs exclusivist, Wally Island se poate transforma cu usurinta intr-o veritabila resedinta mobila, intr-un spatiu extrem de placut de petrecere a timpului liber, intr-o expozitie in aer liber sau chiar un spatiu dedicat show-urilor si spectacolelor de orice gen.

Wally Island

Wally IslandIn timpuri demult apuse, un iaht de 50 de metri era suficient pentru a conferi un statut privilegiat fericitului sau posesor, o imagine debordanta de lux si prosperitate. Acest aspect nu mai este valabil in zilele noastre. In ultimii zece ani, in contextul competitiei tot mai acerbe dintre miliardari, iahturile de 100 de metri au devenit un must-have.

Wally Island

Wally IslandWally Island nu este nici primul iaht de lux si nici cel mai mare. Octopus, proprietatea lui Paul Allen, construit de cei de la Lürssen, are o lungime de 125 m, insa recordul este detinut de iahtul seicului din Dubai de 162 m. Recent, un alt vas mamut, de aproximativ 120 m, a fost scos la licitatie pe eBay. Va intrebati poate prin ce se deosebeste totusi Wally Island...

Wally Island

Wally IslandPlatforma principala are o suprafata uriasa de aproximativ 1.000 mp, aspect ce-i confera iahtului o imagine asemanatoare unui petrolier. Spre deosebire de celelalte iahturi, Wally Island are doar trei platforme, design care-i ofera un spatiu mult mai adecvat pentru gradini si spatii verzi, minimizand, totodata, substantial costurile de intretinere.

Wally Island

Wally IslandAstfel, platforma principala gazduieste o imensa piscina, numeroase spatii verzi, terenuri de tenis si de fotbal, dar si camerele a peste 40 de angajati si 24 de oaspeti. La toate acestea se adauga extravagantele apartamente ale proprietarului, precum si cateva ambarcatiuni mai mici si echipamente specifice sportului acvatic.

Wally Island

Wally IslandLuxosul interior al Wally Island se remarca printr-un superb spatiu dedicat petrecerii timpului liber intr-un mod placut si relaxant. Acesta cuprinde un salon principal in centru, o camera de luat masa, biblioteca, cinema, spa, sala de fitness si wellness, precum si camerele oaspetilor, zonele dedicate personalului si comandantilor de nava.

Wally Island

Wally IslandAccesul la diferite niveluri si platforme ale giganticului iaht Wally Island este posibil gratie celor doua lifturi AFT, unul fiind destinat oaspetilor, iar celalalt personalului, dar si pe scari, bineinteles.

Cititi si alte articole de lifestyle pe www.yourmoney.ro - noi va recomandam:

1. Celebrul iaht Maltese Falcon – scos la vanzare
2. Donald Trump a inaugurat noul turn Taj Mahal Trump
3. Vodka 360: Prima vodca de lux ecologica din lume