Early Booking

Early BookingCei care au dorit sa achizitioneze vacante cu cele mai bune preturi, in perioada de early booking, agentia Best Reisen a vandut in acesta primavara, pachete turistice mai ieftine cu pana la 20%. Reducerile se aplica la toate destinatiile tour-operatorului si la toate datele de plecare din timpul perioadei de vara.

Early Booking

Early BookingDestinatiile spre care Best Reisen ofera pachete turistice - Tunisia, Egipt, Turcia si Grecia - includ pachete ce costa, in perioada ofertelor early booking, pentru o deplasare in luna iunie, in medie cu aproximativ 100 de euro mai putin fata de pretul de catalog. Astfel, daca pentru o vacanta in Turcia in aceasta perioada la un hotel de 5* all inclusive s-ar plati 649 de euro plus taxe aeroport, pachetul, rezervat in varianta early booking, costa doar 552 de euro plus taxe.

Early Booking

Early Booking"Rezervarea unui pachet turistic prin early booking reprezinta intr-adevar un avantaj deoarece turistii au posibilitatea de a alege din timp atat destinatia dorita cat si data plecarii sau hotelul la care doresc sa se cazeze. In plus, tarifele acestor pachete sunt foarte atractive", a declarat Csaba Garamszegi, managerul Best Reisen Romania.

Early Booking

Early Booking"De remarcat este ca pachetele achizitionate in perioada early booking au adesea un pret mai bun decat vacantele rezervate in ultimul moment. Suntem constienti ca odata cu dezvoltarea pietei de turism din tara noastra, turistii se vor indreapta tot mai mult spre alegerea solutiei dorite, prin programarea vacantelor din timp si selectia acelei oferte care le va indeplini cel mai bine asteptarile de confort si calitate", a adaugat Csaba Garamszegi.

Early Booking

Early BookingDe altfel, aceasta inclinatie spre adoptarea early bookingului este relevata si de cifre. Daca in 2007 in perioada de early booking s-au inscris 870 de turisti pentru una din vacantele oferite de Best Reisen, in 2008, pana in prezent, numarul acestora depaseste 2.300, cresterea de 264% fiind sugestiva pentru modificarea tendintelor de achizitie a vacantei.

Cititi si alte articole de lifestyle pe Yourmoney - noi va recomandam:

1. Turcia: Imperiul vacantelor perfecte
2. Top 10: Cele mai frumoase insule grecesti
3. Londra: metropola contrastelor