1 / 9

Romanian Boat Show: Pasiune, lux, eleganta si rafinament

La inceput a fost pasiunea pentru apa si ambarcatiuni, mai apoi ideea unui targ profesionist a incoltit si a devenit o necesitate pentru piata yachturilor din Romania. Romanian Boat Show propune o noua varianta de investitie, atat in timpul liber cat si intr-o pasiune, ce poate duce catre cele mai indepartate colturi ale lumii.

Pentru 5 zile (7-11 mai), Piata Constitutiei a fost tranformata intr-un port in care vizitatorii se pot aventura intr-o lume a pasiunii fara limite, a elegantei si a luxului. Pe o suprafata de 12.000 de metri patrati veti avea ocazia sa navigati printre yachturi de lux, barci cu motor, veliere, ambarcatiuni lucrate manual si numeroase accesorii.

In cadrul expozitiei vor fi prezente insa, alaturi de yachturi, ambarcatiuni si accesorii (si accesorii specifice) si alte branduri de lux din domenii conexe: masini de lux, agentii imobiliare si bauturi fine.

In plus, organizatorii ofera celor interesati posibilitatea de a achizitiona o ambarcatiune sau accesorii pentru aceasta chiar in cadrul spatiului expozitional, primind consiliere de la specialisti in domeniu.

Tinand cont de faptul ca in cele doua editii anterioare, Romanian Boat Show a inregistrat vanzarea in proportie de peste 90% a exponatelor (un adevarat succes pentru acest gen de evenimente), asteptam sa vedem cat de repede se va adjudeca Pershing-ul de 850.000 de euro.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri