Versace

VersacePentru adevaratii impatimiti ai brand-ului Versace o pereche de jeans, o geanta sau niste ochelari de soare care sa-i apere de blitul aparatelor de fotografiat, toata purtand marca casei lor preferate, nu mai sunt demult de ajuns. Pentru a experimenta adevaratul lifestyle Versace, cu siguranta trebuie sa incerci si o camera de hotel intr-unu dintre cele doua Palazzo Versace. Casa Versace este printre singurele pe plan mondial care au reusit cu mare succes sa isi extinda brand-ul si catre alte sectoare, fara a-i stirbi din autenticitate.

Acum Versace se poate identifica atat cu rafinamentul si calitatea impecabila a hainelor si a accesoriilor pe care le produce, dar si cu confortul si rafinamentul camerelor de hotel pe care le ofera amatorilor. Al treilea frate Versace, Santo, cunoscut drept creierul din spatele imperiului, este cel care a adoptat strategia de brandstretching si a extins brand-ul spre industria de hotelarie.

Versace

VersacePrimul hotel sub marca Versace s-a inaugurat in 2000, in Australia in zona numita Gold Coast. Maniera in care a fost creat intregul design al hotelului este in perfecta concordanta cu viziunea Donatellei, si anume o combinatie intre trecut si prezent, intre clasic si contemporan. Eleganta data de decoratiunile in stil renascentist combinata cu aerul nonsalant al gradinilor din imprejurimi, fac Palazzo Versace destinatia perfecta pentru cei care vor sa guste relaxarea intr-o maniera cat mai rafinata. Succesul acestui hotel a fost rasunator inca de la inceput, atragand celebritati precum Jordan sau Peter Andre. Adevaratii fani ai brand-ului Versace au fost extaziati la aflarea vestii ca marca lor preferata va intra si pe piata hotelurilor de lux.

Hotelul are in total 205 de camere, fiecare avand piese de mobilier clasic create in stilul inconfundabil Versace. In vecinatate se mai afla si 72 de apartamente, mobilate si utilate in aceeasi maniera, care ofera invitatilor acealeasi servicii de inalta calitate, dar in acelasi timp si intimitatea de care au nevoie. In complexul Versace, gurmanzii se vor simti in largul lor in cele trei restaurante de lux. De asemenea, invitatii cazati la hotel au acces si la o zona privata a portului, pentru a se bucura nestingheriti de sporturile de apa.

Versace

VersaceCel mai recent proiect care completeaza imperiul Versace, este deschiderea unui Palazzo Versace si in Dubai. Amatorii calatoriilor in tarile arabe au acum ocazia de a experimenta cultura Orientului Mijlociu combinata cu luxul occidental. Palatul Versace din Dubai include pe langa hotelul de 5 stele, decorat pana la cele mai mici detalii in stilul caracteristic Versace, si un complex de apartamente de lux, ale caror finisaje poarta de asemenea marca Versace. Vanzarea apartamentelor a inceput o data cu evenimentul de lansare in luna aprilie la Londra, hotelul urmand a fi inaugurat la finele anului 2009.

Fie ca este pe plajele aurii ale Australiei sau in sunetul misterios al moscheelor, o vacanta petrecuta intr-unul din Palazzo Versace este cu siguranta o experienta de neuitat.

Sursa: LuxuryMag.ro