Mobiado Professional 105 ZAF

Mobiado Professional 105 ZAFDupa lansarea unor modele de lux precum Stealth 3G sau Professional CAMO, cei de la Mobiado si-au propus sa-si dovedeasca suprematia aducand pe piata cel mai subtire telefon mobil de lux din lume: Professional 105 ZAF.

Astfel, modelul 105 ZAF are o grosime de doar 10,6 milimetri. Intreaga carcasa a telefonului este creata din piese mari din cristal de safir, cu o rezistenta ce poate fi comparata doar cu cea a diamantului, conferindu-i telefonului un aspect minimalist, extrem de modern.

Mobiado Professional 105 ZAF

Mobiado Professional 105 ZAFMai mult decat atat, modelul Professional 105 ZAF este dotat cu un mecanism unic de acoperire a bateriei, format, in totalitate, dintr-o singura bucata de cristal de safir.

De asemenea, rama telefonului mobil este realizata din aluminiu special, folosit in industria constructoare de aeronave, aspect ca confera rezistenta acestui telefon cu aspect extrem de fragil.

Mobiado Professional 105 ZAF

Mobiado Professional 105 ZAFLegatura dintre finisaje este realizata prin detalii din otel inoxidabil, extrem de rafinate, iar logo-ul Mobiado este disponibil in sase culori : negru, negru – satin, albastru, gri, rosu si argintiu.

Printre dotarile telefonului se mai numara aspecte precum display de 2 inci, paleta de 16 milioane de culori, camera digitala de 2 megapixeli, 1GB de memorie interna, Bluetooth, MP3 player si video player.

Mobiado Professional 105 ZAF

Mobiado Professional 105 ZAFChiar daca nu a fost dezvaluit inca, este usor sa ne imaginam ca cel mai subtire telefon mobil din lume nu va avea un pret scazut.

Cititi si alte articole de lifestyle pe YourMoney - noi va recomandam:

1. Sony Sountina: design de exceptie si tehnologie de varf
2. Maria Sharapova: Noua imagine Tiffany
3. Fleurburger 5000: Hamburger-ul de 5.000 de dolari