1 / 4

Prezentare

Prin lansarea noului model de monitor premium V2400W, BenQ introduce pe piata cel mai subtire monitor LCD din lume cu ecran de 24 de inci (61 cm), cu un design nou, destinat consumatorilor sofisticati, care cauta sa fie mereu in trend. Modelul V2400W a fost distins la inceputul acestui an cu prestigioasele premii internationale: Red Dot Design Award si IF Product Design Award, acordate in semn de recunoastere a design-ului si calitatii exceptionale, precum si a nivelului ridicat de functionalitate.

Forta de torsiune intre componentele metalice ale stand-ului a fost calculata cu exactitate pentru ca suportul asimetric plasat in partea dreapta a modelului, sa poate sustine ecranul wide de 24 de inci si sa asigure flexibilitatea necesara modificarii unghiului de vizualizare. Finisajul de un negru lucios subliniaza pozitionarea premium a modelului.

Exceptional de subtire
, modelul V2400W masoara doar 2,44 inci (6,2 cm), fiind cu peste 21% mai subtire decat urmatorul in clasament, ceea ce il transforma in cel mai subtire monitor LCD din lume cu diagonala de 24 inci. Tastele din panoul frontal, de culoare albastra, cu tehnologie LED, precum si comenzile soft-touch accentueaza eleganta lui V2400W.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri