Eden SPA: servicii pentru companii

Eden SPA: servicii pentru companiiSegmentul cu cea mai mare crestere in Eden SPA in primul trimestru al anului 2008 a fost reprezentat de serviciile corporate”, declara Liliana Paraipan, General Manager, Eden Spa.
Am observat ca din ce in ce mai des companiile rezerva cate o zi intreaga pentru 10-15 dintre cei mai buni clienti sau angajati ca o alternativa sanatoasa si mai placuta a meselor in oras sau a diverselor tipuri de team building-uri menite sa sudeze echipele".

In ceea ce priveste raportul clientilor, acesta este de aproximativ 70% femei si 30% barbati, iar pentru achizitonarea de Eden SPA Gift Cards, proportia se schimba pentru aproximativ 60% in favoarea barbatilor. De altfel, acest proiect a aparut dupa ce in urma unei analize s-a constatat ca 99% din clientii spa-ului sunt middle sau top manageri si angajati ce vin prin programele oferite de companiile lor.

Terapiile Eden SPA
propuse in oferta pentru companii au scopul de a ameliora circulatia sanguina, durerea si tensiunea musculara, ajuta la eliminarea toxinelor, calmarea durerilor de cap, de spate, de gat, fortifierea sistemului imunitar, atenuarea starilor de anxietate. De asemenea ele reduc incordarea fizica si psihica, imbunatatesc tonusul general, optimizeaza capacitatea de concentrare, inlatura efectele meteodependentei etc.

Programul Eden SPA Corporate

Programul Eden SPA CorporateProgramul Eden SPA Corporate presupune trei mari categorii de servicii:

Eden SPA Gift Cards
- servicii pre-platite ce pot fi oferite fie invitatilor in cadrul unor evenimente ale companiei, fie cu ocazia unor zile speciale precum Craciun, 8 Martie, Paste. Astfel, exista carduri cu mesaje prestabilite: “Thank You!”, “Happy Birthday!”, “Merry Christmas!” etc, dar si posibilitatea de personalizare. Acest sistem este denumit de Eden Spa drept "cadoul ce daruieste de doua ori”, caci oamenii se bucura odata cand primesc cardul si devin si mai fericiti cand ajung sa beneficieze de serviciile spa.

Evenimente la Eden SPA
: petreceri spa, evenimente restranse sau teambuilding-uri la spa.
Pentru acest gen de serviciu, Eden SPA ofera consultanta in ceea ce priveste alegerea meniului de terapii cele mai potrivite pentru specificul evenimentului sau companiei. Locatia pusa la dispozitie este formata dintr-o o camera de relaxare pentru prezentari cu o capacitate de 15 persoane, 4 camere de masaj decorate in stil spa, 2 zone de hidroterapie, o incapere destinata tratamentului facial si una de terapii pentru maini si picioare.

Abonamente spa pentru angajati. Abonamentele Eden SPA Corporate reprezinta o noua modalitate pentru companii de a ridica moralul si de a pune bazele fidelizarii si revitalizarii angajatilor. Exista trei tipuri de abonamente SILVER, GOLD, PLATINUM Corporate fiecare cu cate trei variante de combinatii de terapii in functie de obiectiv: relaxare, sanatate si antistres.