Sony Vaio VGN-FW11E: Prezentare

Sony Vaio VGN-FW11E: PrezentareFiind unul dintre cele mai noi modele din gama Sony Vaio, acesta constituie instrumentul perfect de lucru, atat la birou, cat si in calatoriile departe de casa.
VGN-FW11E se diferentiaza prin designul modern, elegant si minimalist, ideal pentru persoanele care pun pret pe rafinament si bun gust. Un notebook slim, care se potriveºte oricarei tinute, noul model beneficiaza de unul dintre cele mai performante procesoare existente in acest moment pe piata.

In plus, VGN-FW11E se bucura de o tehnologie X-black, care asigura un confort vizual sporit, atat prin contrastul natural al culorilor, cat si prin imaginile de calitate superioara oferite, datorita fidelitatii de 100% in redarea culorilor.

Display-ul de 16.4 inci reprezinta la Vaio FW cireasa de pe tort. Construit special pentru a fi cat mai "wide", acesta afiseaza filmele la un aspect ratio 16:9 si o rezolutie de 1600 x 900 pixeli. Daca nu filmele te intereseaza (chiar daca Sony pentru filme a creat FW), afla ca poti pune doua pagini, una langa alta, usurandu-ti munca in diverse aplicatii.

Exteriorul este finisat impecabil. Rama display-ul contine pe o parte mufa DC-IN, iar pe cealalta parte butonul Power On/Off, care poate fi iluminat in diverse culori. Superior de tastatura se gasesc taste shorcut pentru controlul playerului multimedia.

Sony Vaio VGN-FW11E: Detalii tehnice

Sony Vaio VGN-FW11E: Detalii tehniceFrontal, Sony a pus jack-urile audio, cititorul de carduri MS/SD si comutatorul WiFi a/b/g/n. Partea laterala dreapta contine 3 porturi USB 2.0 si unitatea optica Blu-ray RW. Partea laterala stanga contine porturile Ethernet, modem, VGA, HDMI, IEEE 1394 si slotul ExpressCard34.

La interior, Vaio FW poate contine procesoare Core 2 Duo de la 2.26 Ghz pana la 2.80 Ghz (P8400-T9600), memorii RAM de pana la 4 GB si HDD-uri cu o capacitate maxima de 400 GB. Placa video GMA 4500MHD este integrata in chipul Intel GM45 Express, fiind optimizata pentru filmele high definition.

Pentru ca FW merge de minune in aplicatii multimedia, trebuie sa sti ca laptopul rezista aproximativ 5.5 ore de rulat filme. Asta inseamna ca il poti lua cu tine in calatorii destul de lungi, fara sa stai cu grija ca ti se va consuma bateria.

Daca tot am adus vorba de calatorii, nu uita ca Vaio FW are totusi un display de 16.4 inci, ceea ce inseamna ca este destul de mare. Sony a facut eforturi impresionante, reusind sa duca acest laptop la o greutate de 2.93 kg. Grosimea variaza de la 3.7cm la 2.89cm.

Produsul este disponibil la precomanda la www.eflamingo.ro la pretul de 4.549 RON.