New York City

New York CityNew-York-ul este recunoscut in intreaga lume drept ”orasul care nu doarme niciodata”, iar aceasta se datoreaza, in primul rand, faptului ca la orice ora din zi sau din noapte gasesti posibilitati diverse in care poti sa petreci momente placute, indiferent de preferinte.

Chiar daca doresti sa-ti petreci timpul intr-un club cu aspect de palat si DJ faimosi in intreaga lume, intr-un local sic si discret, un bar in care sa asculti jazz live sau un spectacol de comedie dupa miezul noptii, le vei gasi pe toate in New-York. Toate acestea sunt invaluite de sentimentul ca, intr-adevar, poti avea tot ce-ti doresti, chiar si Hell's Kitchen, clubul amenajat in stilul celebrului Pacha, din Ibiza.

Ibiza

IbizaPe langa faptul ca este recunoscuta ca fiind cea mai “galagioasa” insula a Mediteranei, Ibiza se lauda, de asemenea, cu plaje de neuitat, 300 de zile insorite pe an si numeroase festivaluri. Lunile iulie si august reprezinta sezonul clubbing-ului.

Petrecerile incep o data cu apusul soarelui si se termina dimineata, in zori.

Saint-Tropez

Saint-TropezBrigitte Bardot, Colette, Anaïs Nin si Henry Miller sunt doar cateva dintre vedetele care viziteaza in mod frecvent acest oras care pare spoit cu aur, cunoscut in zilele noastre pentru petrecerile luxoase si snobismul ce s-a transformat in atmosfera generala.

Cu toate acestea, pe plaje inca se mai zaresc pictori, care amintesc de vechiul oras de pescari, odata mic si linistit, unde eleganta clasica frantuzeasca intalneste rock and roll-ul american.

Tel Aviv

Tel AvivPetrecerile reprezinta cel mai bine “personalitatea” orasului Tel Aviv, cel care a fost denumit “ orasul care nu se opreste niciodata”. In acest loc, viata de noapte este una cosmopolita, extrem de fireasca si antrenanta, ce iti ofera tot ce doresti, de la petreceri pe plaja in aer liber pana la cele mai luxoase cluburi.

Pe Strada Lilenblum puteti gasi numeroase baruri, dar si cluburi mai mari precum Barzilay, Mental si Levotin 7, unde veti intalni cei mai talentati DJ.

Rio de Janeiro

Rio de JaneiroCunoscut pentru carnavalurile decadente si barurile incredibil de antrenante, Rio de Janeiro este cu siguranta cel mai festiv oras al Americii de Sud.

Padurile intinse si plajele cu nisip alb invaluie orasul intr-o aura cu totul speciala. Orasul se lauda, de asemenea, cu superbe restaurante de cinci stele, cluburi de lux si baruri sofisticate. Printre acestea se numara Londra Bar si Melt in Leblon, perfecte pentru a va petrece noaptea intr-un loc elegant, asaltat de turisti.

Buenos Aires

Buenos AiresBuenos Aires este orasul care da un nou inteles vietii de noapte. Aici, restaurantele incep sa fie frecventate abia dupa miezul noptii, iar forfota in barurile sic din Palermo si San Telmo incepe o data cu apusul soarelui, atunci cand incepe degustarea celebrelor vinuri locale.

Petrecerea la cluburile din oras sau localurile in care se danseaza tango continua pana tarziu, mult dupa rasaritul soarelui.

Londra

LondraDaca bugetul va permite, Londra poate deveni una dintre cele mai elegante escapade pentru cei ce cauta distractie.

Daca nu dati atentie paparazzi-lor, Boujis Club din South Kensington este cunoscut pentru bautura sa specifica: "Crack Baby", un amestec de vodka, sampanie si suc de fructe. Nu e de mirare ca localul este frecventat si de Printul William.

Las Vegas

Las VegasLas Vegas este cunoscut pentru numeroasele cazino-uri, hoteluri de cinci stele, capele in care se organizeaza nunti mai repede decat in oricare alt colt al lumii, cluburi galagioase si cele mai bizare si spontane reprezentatii live.

Denumit si “sin city”, Las Vegas ramane cel mai exuberant oras al Statelor Unite, o destinatie obligatorie pentru turistii care cauta distractie.

Los Angeles

Los AngelesActori fotogenici, modele celebre, precum si membrii trupelor rock claseaza acest oras in topul destinatiilor cu cele mai multe petreceri. Silver Lake gazduieste numeroase reprezentatii live, in timp ce starurile din industria cinematografica organizeaza in West Hollywood o petrecere o data cu lansarea fiecarui blockbuster.

Acest oras ofera, de asemenea, vizitatorilor sai un numar impresionant de muzee si galerii de arta, pentru a-i tine ocupati in timpul zilei.