4 / 5

Apartamentul imperial

Apartamentul Imperial de la etajul 19 al Hotelului Intercontinental a devenit celebru inca de la aparitia pe piata a filmului Nea Marin Miliardar, in 1979, scene din aceasta pelicula celebra fiind filmate aici.

Apartamentul Imperial are o suprafata de 240 metri patrati, doua dormitoare, dintre care unul principal, dormitorul Imperial si unul secundar, pentru persoanele insotitoare. Apartamentul Imperial are ferestrele catre Piata Universitatii, oaspetele putand avea o perspectiva unica asupra centrului orasului.

In living, se afla un pian alb Stainway&sons, in stare de functionare, pian pregatit special pentru sederea din iarna anului trecut a lui Nigel Kennedy, cel mai important violonist contemporan. “De altfel, Apartamentul Imperial este singurul dotat cu un pian, intre locatiile de acest nivel din Bucuresti”, adauga Dana Chiriac.

Apartamentul Imperial de la hotelul InterContinental, apartamentul de lux aflat ce cea mai mare inaltime din oras, este dotat cu mobila alba italiana din lemn de nuc, poleita cu aur si obiecte de iluminat din sticla de Murano.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri