1872 ARTWORK: Premiera in Europa

1872 ARTWORK: Premiera in EuropaPe 24 septembrie, MADISON, prima si unica parfumerie de lux din Romania, a marcat deschiderea celei de-a doua locatii din Dorobanti nr. 6 printr-o surpriza: o intalnire cu ambasadorul Clive Christian Perfume, nimeni alta decat fiica lui Clive, Victoria Christian.

Aflata pentru prima oara in Romania, Victoria a dorit sa inaugureze noua locatie MADISON prin dezvelirea in premiera in Europa a editiei limitate “1872 ARTWORK”.

Victoria a acordat un numar limitat de interviuri presei din Romania, iar pentru clientela MADISON ea isi va rezerva o seara speciala, oferind o dedicatie si semnatura sa pe sticlutele parfumurilor Clive Christian.

MADISON , prima si unica parfumerie de lux din Romania, a fost deschisa in 2007 de Madison Rand Promotions pe Strada General Berthelot nr. 5, Bucuresti. In aceasta luna se inaugureaza a doua locatie in Piata Dorobanti nr. 6.

Printre casele de parfumuri aflate in portofoliul MADISON se numara Annick Goutal, Bond No. 9, Creed, Clive Christian, Comme des Garcons, Boellis – Panama 1924, Miller Harris, Claus Porto, Ineke San Francisco, Agraria San Francisco, Nasomatto, Parfumerie Generale, Puredistance si Carthusia.

1872 Limited Edition Artwork:

1872 Limited Edition Artwork:

  • parfum creat drept tribut anului in care Regina Victoria a acordat parfumeriei sigiliul sau pentru calitate si excelenta.
  • Clive si-a dorit sa transpuna in imagini universul invizibil al parfumului “1872” pe sticluta originala verde.
  • Clive a ales un ingredient de exceptie atat din versiunea feminina, cat si din cea masculina a parfumului, in felul acesta exprimand personalitatea unica a fiecareia dintre miresme.
  • de la 1872 for Women, Clive a ales sa ilustreze Rose de Mai, faimoasa Rosa Centifolia sau “trandafirul de Grasse”, regasit in cele mai scumpe creatii olfactive, printre care si “Joy” de Jean Patou. Acest trandafir este atat de rar incat infloreste doar trei saptamani in fiecare an, si este atat de pur incat este des asociat cu prezenta unui inger. Pentru fiecare picatura sunt sacrificati 170 din acesti trandafiri.
  • numai 1.000 de sticlute de 1872 Limited Edition Artwork for Women si 1.000 de sticlute de 1872 Limited Edition Artwork for Men vor fi produse pentru intreaga lume, incepand cu Octombrie 2008.
  • 1872 ARTWORK va fi inaugurat la Bucuresti in premiera pentru Europa si va fi disponibil la MADISON incepand cu 24 Septembrie. 50ml Perfume Spray 1,500RON.