1 / 3

1872 ARTWORK: Premiera in Europa

Pe 24 septembrie, MADISON, prima si unica parfumerie de lux din Romania, a marcat deschiderea celei de-a doua locatii din Dorobanti nr. 6 printr-o surpriza: o intalnire cu ambasadorul Clive Christian Perfume, nimeni alta decat fiica lui Clive, Victoria Christian.

Aflata pentru prima oara in Romania, Victoria a dorit sa inaugureze noua locatie MADISON prin dezvelirea in premiera in Europa a editiei limitate “1872 ARTWORK”.

Victoria a acordat un numar limitat de interviuri presei din Romania, iar pentru clientela MADISON ea isi va rezerva o seara speciala, oferind o dedicatie si semnatura sa pe sticlutele parfumurilor Clive Christian.

MADISON , prima si unica parfumerie de lux din Romania, a fost deschisa in 2007 de Madison Rand Promotions pe Strada General Berthelot nr. 5, Bucuresti. In aceasta luna se inaugureaza a doua locatie in Piata Dorobanti nr. 6.

Printre casele de parfumuri aflate in portofoliul MADISON se numara Annick Goutal, Bond No. 9, Creed, Clive Christian, Comme des Garcons, Boellis – Panama 1924, Miller Harris, Claus Porto, Ineke San Francisco, Agraria San Francisco, Nasomatto, Parfumerie Generale, Puredistance si Carthusia.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri