1 / 7

Tangotangent

Tangotangent este cea mai activa scoala de tango argentinian din Romania, fondata in decembrie 2005 de catre Daniel Mandita, Amalia Iscu si Gilbert Iscu (foto). Membrii fondatori nu privesc aceasta activitate ca o afacere, ci mai degraba ca pe un hobby care le face viata mai frumoasa si ii relaxeaza la sfarsitul unei zile de munca.

“Fiecare dintre noi, cei care predau, sau sunt membri fondatori, au slujbe in timpul zilei. Succesul de care se bucura clubul nostru are legatura cu implicarea personala a fiecaruia in activitatile clubului si cu bucuria de a improviza acest dans alaturi de membri nostri la fiecare curs”, declara Gilbert Iscu.

Profitand de experienta pe care o are in domeniul relatiilor publice, si conducand o agentie de PR - Natural PR, Gilbert Iscu a preluat in mare parte responsabilitatile organizatorice, de promovare, comunicare, relationare cu publicul, organizarea de evenimente corporate si teambuilding-uri care folosesc tangoul ca mijloc de relationare si de consolidare a echipelor. Cu toate acestea, de-a lungul timpului, au fost si perioade in care s-a implicat activ in procesul de predare, alaturi de sotia sa, Amalia Iscu, si de Daniel Mandita.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri