Radisson SAS Stansted, Londra

Radisson SAS Stansted, Londra

O data cu o crestere a numarului de zboruri low-cost pe cele doua aeroporturi din Londra, Heathrow si Gatwick, creste si numarul clientilor care decid sa apeleze la serviciile celui mai apropiat hotel, Radisson SAS, inaugurat in vara anului 2004.

Impresionanta cladire are 500 de camere, iar designul acestora variaza intre trei stiluri celebre: Chili, Ocean sau Urban. La aceasta se adauga internet wireless gratis, patru restaurante si o crama cu 4.000 de sticle de vin, alese de catre cei mai priceputi somelieri.

Westin Detroit Metropolitan

Westin Detroit MetropolitanHotelul aeroportului din Detroit este construit dupa principiile Zen, cu decoruri speciale, realizate cu ajutorul cascadelor si a betisoarelor de bambus si completate de restaurantul cu specific asiatic.

La acestea se adauga un centru fitness si piscina interioara incalzita, asa ca oaspetii nu petrec de obicei prea mult timp in camerele hotelului.

Kempinski Munich, Germania

Kempinski Munich, GermaniaArhitectul german Helmut Jahn a realizat designul hotelului de cinci stele, al aeroportului din Munich. Acest hotel se remarca prin arhitectura dominata de otel si sticla.

Astfel cele 389 de camera sunt extrem de spatioase si aerisite, cu geamuri mari, spatii de intalnire, restaurante si un apartament presidential remarcabil.

Grand Hyatt, Dallas, Texas

Grand Hyatt, Dallas, TexasHotelul Grand Hyatt al aeroportului din Dallas a fost inaugurat acum doi ani si intampina cerintele celor mai pretentiosi adepti ai luxului.

Acest hotel este pe locul doi in topul preferintelor turistilor ce viziteaza Dallas-ul, datorita mancarii gatite dupa retete sofisticate, a televizoarelor LCD si a meselor de lucru acoperite cu granit.

Radisson SAS Frankfurt, Germania

Radisson SAS Frankfurt, GermaniaLocalizat in apropierea celui de-al treilea aeroport din Europa in ceea ce priveste traficul de calatori, aceasta impresionanta cladire in forma de disc, de 19 etaje este realizata din otel si sticla si gazduieste un numar de 428 de camera moderne, decorate in totalitate cu materiale natural, toate avand diferite nuante ale pamantului.

La toate acestea se adauga un imens centru de sanatate si fitness si o piscina ce ofera privelisti minunate ale Frankfurt-ului.

Sofitel Heathrow, Anglia

Sofitel Heathrow, AngliaAvand un numar de 607 camere, acest hotel de aeroport este diferit de toate celelalte, impresionand prin abordarea unei teme multi-culturale. Astfel, decorul inedit omagiaza cultura diferitor continente, receptia, de exemplu, fiind conceputa in stilul Antarticii, cu elemente ce amintesc de acele tinuturi.

Hotelul inaugurat in iulie 2008 dispune de geamuri speciale, care reduc semnificativ intensitatea zgomotului perceput, si de prima baie decorata in totalitate folosind cristale Swarovski, din Europa. Khuan Chew, cel care a realizat design-ul interior pentru acest hotel este recunoscut in intreaga lume pentru design-ul celebrului hotel de sase stele, Burj al Arab din Dubai.

Crowne Plaza, Aeroportul Changi, Singapore

Crowne Plaza, Aeroportul Changi, SingaporeAeroportul Changi a fost deschis in luna mai a anului 2008 si a devenit in scurt timp un reper important al transportului din Asia.

Hotelul acestui aeroport, Crowne Plaza, este ultramodern si se afla la doar 20 de minute de mers cu trenul de centrul orasului Singapore.

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor iPod-uri cu muzica relaxata, difuzeaza programe cu exercitii yoga la televizoare si, de asemenea, o superba piscina tropicala, perfecta pentru odihna dupa traversarea Pacificului.