1 / 9

InterContinental: Cozonaci si turta dulce de Craciun

Toata luna decembrie InterContinental va invita sa pasiti pe covorul rosu, intr-o atmosfera de sarbatoare cu cozonaci si turta dulce, brad de Craciun si colinde, iar de Revelion, cu petreceri de Oscar.

Incepand din 7 Decembrie, in fiecare duminica a lunii, va avea loc in Braseria Corso Brunch de Craciun, cu decoruri si preparate traditionale, cu loc de joaca special amenajat in care zanele si spiridusii il vor anunta pe Mos Craciun.

In ziua de Craciun se va organiza un Brunch de Gala in Sala Balada, cea mai inalta sala de bal din oras, aflata la etajul 21 al Hotelului InterContinental. Conform traditiei, Mos Craciun va veni sa le ofere cadouri copiilor, iar trupa de jazz live va anima atmosfera cu colinde romanesti si internationale.

In prima zi a Anului Nou se va organiza din nou Brunch in Braseria Corso, intre orele 12.00 – 16.00, pentru a pune la dispozitia celor care au au petrecut in noaptea dintre ani un moment de relaxare in compania faimosului concert al Filarmonicii din Viena

Pretul pentru Brunch este de 170 lei/ persoana, parcarea gratuita, copiii sub sase ani au acces gratuit, iar cei sub doisprezece ani vor plati doar jumatate din pret.

Serile de 24, 25 si 26 decembrie sunt tot atatea momente bune pentru a alege o cina speciala de Craciun in Restaurantul Madrigal. Oaspetii vor putea alege intre noul meniu european fusion sau meniul special de Craciun.

Pentru cei care aleg sa isi petreaca noaptea de Craciun (25 – 26 decembrie) si noaptea dintre ani (31 decembrie – 1 ianuarie) InterContinental ofera un tarif special de cazare: 90 euro/ camera si 150 euro/ apartamentul, cu mic dejun si taxe incluse.

Inapoi la articol

Setari Cookie-uri