Tunisia: Destinatie exotica

Tunisia: Destinatie exoticaRomanii care nu s-au decis inca asupra destinatiei de Revelion pentru ca ar vrea sa economiseasca bani ca urmare a crizei economice, au la dispozitie, in aceasta perioada, oferte turistice pe destinatia Tunisia mai ieftine si cu mai multe servicii.

Aceste oferte turistice sunt mai avantajoase si in privinta dotarilor si serviciilor decat cele care includ alte locuri exotice precum Egipt, Tenerife sau Malta.

Tunisia solutia ideala pentru un Revelion ieftin last minute

Cei care prefera o zona exotica si insorita cu un buget redus de concediu pot alege dintre ofertele „last minute” pachetele de revelion puse de dispozitie de catre agentiile de turism.

Tarifele in cea mai nordica tara a Africii, pentru un sejur de 7 zile, la 3 stele, cursa charter, in regim demipensiune si cina festiva de Revelion pleaca de la 465 de euro/persoana.

Revelion in Tunisia: Serate folclorce

Revelion in Tunisia: Serate folclorceTuristii care aleg, pe ultima suta de metri sa-si petreaca revelionul in tara Marii Mediterane dar si a desertului Sahara pot sa opteze pentru petrecerea dublu Revelion

“Romanii au astfel parte de un Revelion prelungit inceput pe 31 decembrie cu o cina festiva care include un spectacol de animatie cu dansuri, muzica si diverse alte surprize si continuat pe 1 ianuarie in cadrul seratei numite Al Zahra de la Kaala Kbira, in apropierea orasului Sousse. In cadrul acestei serate turistii vor avea parte de un program folcloric traditional tunisian, dansuri specific tunisiene, spectacole de laser si lumini, istoria Tunisiei, precum si de o cina cu mancare traditionala”, declara Georgiana Gharbi, ghid de turism la agentia Tunisiana.

Excursii in Sahara

Excursii in SaharaSejurul de Revelion din Tunisia este condimentat cu o excursie de doua zile in Sahara din care nu vor lipsi vizitarea unor amfiteatre romane, a unor oaze naturale si plimbarile cu jeep-ul prin desert, un „must” pentru orice ajunge in aceste locuri bantuite de fascinatia fetei morgana.